Tamam, sıkıntı yok arkadaşlar.
Printable View
Tamam, sıkıntı yok arkadaşlar.
Forum oldukça hareketli, sinirler gergin.:)
Eskiden buraların dutluk olduğu zamanları hatırlarım. Bir mastori bir de kemosabe arkadaşlar vardı hissenin gediklisi olarak.
Fazla gaza gelmeye gelmez...
Evet Silvr çok iyi gidiyor bu sene. Kabul değiştiriyor şirket. Henüz performansı fiyatına da yansıtmış değil tam manasıyla.
Uzun yolu olabilir.
Fakat dikkat etmekte fayda var. Eğer bilanço beklenti dahili ve üzerinde gelmez ise terse de yatırıp üzebilir bazılarımızı.
Keyfli seanslar dilerim herkese.
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, siz tekniğe, grafiğe önem vermez misiniz, tam anlayamadık da,
CEVAP:
-Elbette önem veririm, fakat hisse dipte olunca işler değişir.
SORU:
-Niye işler değişiyor bizi aydınlatır mısınız abi.
CEVAP:
-Hisse dipteyken teknik çalışması yapmak yanlış bir yönlendirmeden ibaret olur. İnsanlar sizler kadar donanımlı olmayabilir, vatandaş şöyle düşünebilir; madem grafik olgunlaşmamış, zamanı var, en iyisi seyirci olayım, nasıl olsa olgunlaşınca siren ve alarm devreye girecek, bana haber verecek der. Artık bundan sonra eli kulağında haber bekler, ambulans sesi, itfaiye sesi, korna sesi, siren sesi, bekler durur. Birde bakmış ki, atı alan üsküdarı geçmiş.
Şimdiye kadar Spek ve forum sakinleri burayı her gün karabasana çevirmişler, yatırımcıyı kaçırtmışlar, küstürmüşler, başka bir şey yapmamışlar. Bilerek veya bilmeyerek bunlar yapılmış. Bu kötü havayı dağıtmak ve gerçeği yansıtmak istiyoruz. İnşallah bu hisse hak ettiği yere en kısa zamanda ulaşacak ve insanlar da mutlu olacaklar.
Bilanço bozulur veya bozulmaz, kader ve kısmettir. Yarın neler getirecek bilemeyiz, hiç bir zaman, biz şu gelecek diye iddialı olmadık, o zaman bir değerlendirme yaparız, gerekirse pozisyonlarımızı değiştiririz, yine küsmeyiz, çünkü kendi irademizle yatırım yapıyoruz. Fakat şu bilançoya (bugün için) şu verilere yazık günah, biraz vicdan, biraz insaf. Biz hisseyi abartmıyoruz, açıklamış olduğu donelerin uygunluğundan bahsediyoruz. Sanırım anlaşıldı. Hisse dipteyken teknik çalıştırırsan, henüz kötü bir bilanço gelmemişken hisseyi kötülersen, o zaman literatürde buna; one munite denilir.
Sn.izci forum sakinleri karabasana çevirmiş derken ??
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sayfadaki yatırımcılar arasında bu yazdığınızı bilmeyen yok daha önce defalarca yazıldığı üzere biz hissenin şu anki fiyatlamasını ucuz buluyoruz. Size göre eğer pahalıysa yapacağınız şey çok net ALMAZSINIZ eğer yeni analizleriniz varsa duymak isteriz ancak bilindik şeyleri değil.
saygılarımla,
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Arkadaşlar teknik bir sorum olacak konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?, aşağıda haftalık grafik var 6 aylık,
MACD fiyatla paralel olarak artmakta fakat RSI uyumsuz şekilde düşmekte, bu durum bir anlam teşkil ediyormu?
Ek 14293