Allah Allah sanki bilinçli bi şey gibi... grup Başkan vekilinin borsa hesapları araştırılsın bence... Turgg deki bu hareketler bile sendin eder adamı eczacı nasıldı bugün?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Kartal 1000 lik planlar hakkında güneşin altında söylenmemiş söz kalmadı. Planda yeni bir fikir, bir yenilik falan tartışıldığı yok. Burada çıkarı olanlar arasında bir rant paylaşımı anlaşmazlığı var olmalı.
Temmuzdan beri tadilen komisyonda... meclis onadiginda tadilen ne islem yapmış olacaklar çok merak ediyorum. İki resim arasındaki fark ne olacak bilgi edinme kanunu çerçevesinde sormak icap edecek...
Hisse fiyatı yükseliyor mu önemli olan o değil mi imar onanır elbette 7 yıl bekleyen 3 ay daha bekler.yeterki yeni zirveler gelsin piyasa da lotu az uzaya çıkar bu belli olmaz..
1000 lik planlar hazırdı hemen çıkacaktı hesapta, aylardır süründürüyorlar milletle dalga geçiyorlar.Yukarı çek aşağı bas büyük marjlar var açıkça manipüle ediliyor.Ancak artık kimi kime şikayet edeceksiniz herkes bir yolunu bulmuş. Denilecek çok şey var ancak balık baştan kokmuş durumda.
Twitterdaki ustada bile 3652 lot var.. millet ver yansın edip duruyor... mali ellerine vermiş güya.. tahta daha dun 87leri deniyordu orada atlayan turkish yatirimdi. Kabak gibi belliydi. Fiyat hareketlerin asagi yukarı iyice esneten gedik ve ekibi... mallar asil onların elinde. Adamlar mal yıkmak isteseler en az 5 tavan çektirip hisseye iyice coşku verirler. Adamlar hala mal toplama peşinde. Twitciler bi alem ne kafası yasiyorlarsa artik
..
baktim bu eksiye gecti elimdeki eczytlari 15.98 den okutup buraya destek atmak icin firsat kolladim...nitekim 575 lot etmisiz...bu kagitta hep bi nusubetlik var ne kadersiz bi kagitmis beee 3 yil bekledik hala bekletiyor...75 ve 76 dan sattigimda hani birsey demistim " keşke" dememek icin sattim ama erken satmistim...
bide biz ustten satip alttan alalim dedik, kagit 90 lara gitti...ne yapti ne etti gene bizi alttan mallandirdi...