-
Bence de çakar , işlemler derin olur. %50 olasılıkla çakar diğer %50 olasılıkta da çeker. Eski yatırımcılar olarak hisseye bir uyanış gelmesinden memnunuz. Ana spekulator de para kazanmaya çalışır, zaten bu yüzden buradadır, kendisinin bileceği iştir..Akli olan bu hissede kimseye tavsiye vermez..
-
Dünkü tavanın bu haberle bir ilişkisi yok. Zaten bu konu fiyatların içinde bile değildi. Bu hissenin dünya kadar beklentisi var ve çok gerçekçi beklentiler bunlar. Tekrar saymaya gerek yok. Fiyat hala çok ddüşük ve komik durumda.
Haa... aşağı çakar yukarı çeker onu bilemeyiz. Kimse de bilmiyor. Patron biliyor. Tahtanın mutlak hakimi o.
Uzun vadede iyi olacağı muhakkak ama ne zaman bir fikir yürütmek zor. Bir kaç ayda çok iyi bir fiyata da gelebilir, daha da süründürebilir. Potansiyel ve umut hep vardı hissede. Bilançosunu sayıp dökmeyelim. Ben 10 yılı aşkındır bu yüzden bekledim. Kaç kez yanlış alarm oldu sayamadım. Şimdi ne olur bilemem.
Mesele şudur, zamanlama. Bu hisseyi sattığımızda o fiyat o gün gerek borsadan gerekse diğer yatırım araçlarından ne kadar satın alabiliyor. Yani bist 6000 tl olmuş olsun bunun de fiyatı ona oranla artsa bile bir kıymeti yok. Bunun göreli değerinin artması ve bize avantajlı trade imkanı sağlamasıdır önemli olan.
-
Sn Bezgin, biliyorsun bu yıl o yıl demiştim.. Ama haklisin, yıllar içinde o kadar yanlış alarm, faul depar gördük ki her şey olabilir. Bu arada kurumsal dergilerinin yeni sayisi çıkmış. Resimlerde öylesine mutlulular ki kimse üzülmesin, haset etmesin, nazara inaniyorlarsa nazarlari değmesin.
-
Benim de hissiyatım sizinle aynıdır. Ama bu adamlardan öyle kazıklar yedik ki, hep temkinli konuşmak lazım.
-
Bozol firması monrodaki yüzde 3 opsiyonu bu yıl kullanırsa ortaklığını yüzde 50 ye çıkarma hakkı kazanıyor aksi halde bu hakkı gidiyor bakalım açıklama ne zaman gelecek
Yy.tv.degikdir
Sagliklar
-
Bu cev abı belli bir soru Aralık sonu. Şu an % 78 olan ilacın ortaklığı % 50 ye düşecek tekrar. Sözleşme böyle.
-
Robotik hareketler var galiba, en iyisi izlemeyeyim de başımız dönmesin.
Bu arada topluluğun dergisinde yine en fazla vurgu Vitra ve yapı grubuna yapılmış.
Avrupa'da seramik sektörü yılda %1-2 büyürken Türkiye'de bu oran %25 imiş falan filan..
-
Bu son yarim saatte yaptığı tango çok can sıkıcı oldu , ben şahsen üzüldüm , beklemezdim tango twist .Olayı anlayan izleyen varsa yorumlamasını bekleriz .