Kasetler çıktıkça durum,
George Orwell bu sözü sanki ülkem için yazmış.
"Aslında hiçbir şey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye bir şey yoktu.”
Printable View
DOW grafiği, kırmızı çizgi aşağı yönde kırıldığında borsalar paraşüt dolar füze https://i.hizliresim.com/avrtqtt.png
Tuz kokmuş ....
Bütün çekilen sıkıntılar , fakirlik , dünyada aşağılanma hepsinin nedeni ahlaksızlık .
20 yıldır ülke de gülmeyi espri yapmayı unuttu akrabalar , çocukluk arkadaşları parti yüzünden düşman oldu sürekli gerginlik, sürekli gerginlik, karşılığında soy soğana çevir .
Tabii yukaridakiler Afrika ülkesi Çad için yanlış anlaşılma olmasın Çad a benzememek lazım geldiği için söyledim.
ulen bu adamlardan çok tırstım adamlar pekeri bile dolandırmışlar
secimlerde beleş dagıttıkları kahveyide beleşe getirmişler
pekerden almışlar kahveyi parasını da ödemişler
adamlar mafya ya bile haraç kesmişler
Günaydın.!!
Mafyada kim???
Bu adamlar camilerde cemaatin milyarlarca Eurosunu dolandırdı.!!
https://www.google.com/amp/s/www.hab...866808-haberi/
Peker videoları yayınladıkça gerçekler gün yüzüne çıkıyor,bu şahıs mafyanın gelişmiş versiyonu sayılır,yani okumuş,eğitim almış kişi...Zamanında açıklamaları geçiştirenler şimdi acaba ne yapacak ?...Sadece şu dikkatimi çekti,bu adamın kim konuşmasına müsade ediyor ?.Tabiki şuda var iktidar Süleymen Şah türbesini koruyamadı İŞİD'den kaçırdı,Dışarıya kaçanların hiç biri iade edilmedi Pekerimi buraya getirtecek.Ecevit ve ona benzerleri olsaydı çokları şu an ülkemizde olur yargılanırdı,ama onlar masum insanları yargılıyor eften,püften suçlamalarlan,şimdi olaylar hat safhaya çıktı...Bu durumları gördükçe ülkemin adına üzülüyorum.
Seyrediyorum seyrediyorum,artık yoruma hacet yok nani bitmiş.Üstüne konuşmaya değmez.Kim derdi ki bir mafya babası koca ülkeye doğruluk dersi verecek 20 yıllık sistemin üstünü çizecek.Hayırlısı artık, umarım imamoğlu devrinde adam gibi bir sistem kurulur.Bu akp üstüne konuşmaya falan gerek yok,sonları artık zaman meselesi,ortada acabalık bir durum kalmamış.