Anaparayı kurtarsak yeter bedelliler onların olsun
Printable View
Anaparayı kurtarsak yeter bedelliler onların olsun
Maliyet ne kadar
Bu arada Cemaş ı satıp bunu aldık maliyet düşsün diye cemaş fırladı gitti. ordaki zararı hesaplayamıyorum bile. Sinirden portföyüme bile bakamıyorum. zararı gördükçe
iyi okur ve anlarsan yok demiyorum yok gibi diyorum, yani düşme olasılığında var demek istiyorum düşükte olsa, sen turk vatandaşı değilsin sanırım, türkçeyi anlamama gibi kitlik var, diğer konu sana cevap yazmıştım, birader açıklama yapmak zorunda değilim ama yinede biraz açıklayayım , elimde diyelimki 50 bin lot vardı , cuma günü 2,38 gibi bunun 35 bin lotunu sattım geriye 15 bin lot gibi bir rakam kalir, bu bir misaldi rakamlar birebir ayni olmaya bilir, yani eelimde yaklaşık 3,te bir hisse kaldı, simdi ben yokmuş gibimi yapayım ve hic ne olucak bitecek yazmayayım mi, eger cuma kapanışta bu haberler kapa dusmeseydi pazartesi onuda satıp giderdim, ancak şimdi egerki hisse 2,30 altına alim fırsatı verirse tekrar alicam, şimdi anlayabildinmi....
Maliyet 3.47 zarar 28k. Şimdi de bedelli elde nakit yok. Ben de bakamiyorum artik
P10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
galip atlas'ta %50 bedelli başvurusu yaptı 23 mart'ta. gerekçesi borsada daha güçlü oynayabilmek. peşine de kayıtlı sermaye tavanını 100 milyona çıkardı. çok fazla etkilenmedi başvuru sonrası.
galip'in operasyon yemiş tüm hisselerinde iş, ak, garanti, ziraat ve deniz alıcı olmuş. benim görüşüm çok net danışıklı olduğu. hepsi çok güçlü satışlardı ve yüksek fiyatlardan alıcı oldular. mal yine kendinde kalıyor bir şekilde. arada gelip işlem yapan aracı kurumlar da dayak yiyip dönüyor.
galip'in rüzgarına kapılıp kısa sürede büyük kazanç elde etmek isteyen bizim gibi uyanık ky hariç adamın karşısında oyuncu olmadığı için nereye isterse oraya çekiyor. galip'in hisselerinde teknik işlemiyor ama yarın ki taban seviyeleri aynı zamanda teknik desteğin güçlü olduğu yerler. zaten hemen altında defter değerine geliyor.
bir miktar risk almayı düşünüyorum ama artık öyle bir noktadayız ki 1 liralara çekebilir mi çekebilir.