https://img.naokr.com/question/2018/...b3629054d1.png
:whistling:
Printable View
uzun zamandır foruma girmiyordum
Haluk beyden sonra çok değişmişti
el değiştirdikten sonra koomple kopmuşş
şu haliyle boş odalara kendi kendine konuşma hissiyatına sahip forumda siz sürekli yazan arkadaşları tebrik ediyorum
Günaydınlar
O boş odalara devamlı inatlan yazanda benim,belirttiğiniz gibi el değiştirdi iş bitti,alan guya rus asıllı firma,guya bu firma özgürlükçü,ayni firma mynetide almıştı forumu kapatmıştı,bigpara tüpçüye geçmişti anında forumu kapattı,bu yasaklarlan bakalım nereye varılacak,iktidar zaten ses kesici,bunlarda aman duymasın diye yandaşları engelleme yapıyor,yakındır forumu kapatması zaten yeni üye kayıtları yok,zaten sesimiz şu sıralar sadece youtubede,facede çıkıyor,guya adını yeni Türkiye koymuş iktidar,ama yeni Türkiye Atatürkün çizdiği Türkiye değil,emir komuta ABD elinde,imamoğlu içeri atılırken ABD'ye danışıldı,adamlar eşbobunu görevlendirmiş vs vaziyet bundan ibaret ve gidiciler,çünkü kendi çevreside çok tepkili,temkili olmayan yiyiciler hepsi zengin olmuş ülkemiz sayesinde para koyamyacak yer bulamıyorlar,halk aç yoksul umurlarında değil,sanıyorlarki bu düzen böyle gidecek sanıyorlar,zaten çoğunun yurt dışına transferleri var,zat bile ABD'den yer mülk edinmiş :whistling:
Hukuk fakültesi dekanı sahte profesör çıktı​
Akdeniz Üniversitesi’nde yıllarca dekanlık yapan Mehmet Altunkaya’nın sahte yayınlarla profesör olduğu ortaya çıktı. 10 yıllık unvanı iptal edildi...
Yayınlanma: 27 Mayıs 2025 - 10:33 Güncellenme: 27 Mayıs 2025 - 10:40
10 YILDA ANCAK ANLAYABİLMİŞ İLGİLİLER:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
İBB Başkanvekili Nuri Aslan hakkında güvenlik görevlisine direnmekten soruşturma başlatıldı - NTV
https://x.com/MatriksHaber/status/1927276121432674581
Bu yüzden gömmüşler, endeks zaten ayakta duramıyordu.
Yakında gözünün üstünde kaş var diye de...:kahkah::kahkah:
Liyakatsız yeteneksiz birine altın ver, saman değerine düşürür.
Başımıza gelen budur.
Anayasal hakkını kullanmış,zaten yasada var direnme hakkı,zorlarlarsa görevden men edilebilirler suçsuzluğu belli olduğu zaman,zaten suçsuzlar,zat alaşağı olduğu zaman zaten olacak,ister ilahi adalet bağımsız adalet fark etmez,bu zorbalığı yapanların akibetlerini biliyorlarmı acaba ?...