[QUOTE=Selofan;1582021]AĞZINA SAĞLIK
Printable View
Bizim kolpacı neden alim yönünde kolpa yapiyor.. Bunu gören alttan satar mi.. Satış yönünde kolpa yapsa daha çok bezdirmez mi minik yatirimciyi.. Karpuz kabuğu düşürmek gibi olmasin ama
Patlayacak bomba, eli kulağinda..
Yaklaşan fırtına öncesi sezsizlik bu olmalı.. Kuruşlu son günlerini huzur içinde geçir bakalım.. Benim sadece 30bin lotum var
500bin kadar param vardi havadan gelen
Yatirmayi defalarca düşündüm.. Ne ailemden ne dostlarimdan ne de bu işi bilenlerden bu kağit adina destek görmedim.. Risk alamadim gidip topraktan ev projesine yatirdim parayi.. Bu para bugun elimde olsaydi çok farkli olurdu diye zannediyorum 1tlye kendi paramla cikarir elimdeki 30binini satar.. 500bin içinde beklerdim herzamanki gibi..
Ha bunu niye anlattim bu kagit 1tl olursa satacagim.. Biraz borcum var onu kapatacagim nasipse.. Bidahada nasip olur mu bilmem kalanlara selam olsun
Mine hanim twitter da yazmış anapara çıkış için ansadan daha avantajlı olduğumuzu.
eşleşme nasıl arkadaslar
Bu başlığı şu anda 170 kişi okumaktadır. (90 üye ve 80 ziyaretçi)
ŞenolY, FARUK, nihat1978, ramle53, Selofan, skaplan34, suvari, unsal, ysnacar mine tozlu-1 mine tozlu-2 mine tozlu-3 mine tozlu...
Buralar Kalabalıklaşmaya başladı :halay: :halay:
nasıl son durum acaba