bir vurdumu 3,80 uzatır diyorsun yani :oleyo: :oleyo:
Printable View
Baba yanlış hatırlamıyorsam sen almak için 4 ü de 3 ü de 2,50 yi de 2 yi de bekliyordun :) ala ala bitiremedik bi türlü, o kadar olmaz diye bir şey yok, ben 1,70 aldım ama 1,33 e kadar bence koca bir vaha var önünde bir nefeste gelse bile şaşırmam, üzülmem de çerezlik aldım beklentim de yok, yıllar önceden sözüm vardı bu fiyatlara gelirse alacam koyacam kenara diye aldım koydum bakalım :)
Tahta o kadar komik ki, yukarıdan mallananlar büyük ihtimalle hiç bakmıyor unutmuş durumda, buradan alanlar zaten buralardan vermiyor, o yüzden ne alan var ne satan, vatandaşın biri 10 bin lot alsa aşağı basıyor spek o kadar acınacak hale gelmişler :)
Ruhunu paraya satanlar ve onursuz oynayan oyun yavaşlatan başakşehir izledik bu akşam.. fikret orman ekibi tebrikler
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bjkas yi 3,40 tan aldım 2,20 den sattım.. sonra 2 tl den gsray aldım büyük zararla beklemekteyim... spor hisseleri rezalet durumda.. en kötü fener suanda..
Bok vardı negredoyu yolladılar. Kabiliyetsiz sürüsü. S.gunes sorumlu negredodan. Yönetimde adam almadı ...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.