-
Temmuzda tadilen komisyona sevk edildiğinde taban olmuştu. Bu sefer olmadı. Zaten söyle ağustos tan itibaren takanları dikkatli izleyen gedik ekibi harici sadece yabancının mal aldığını görür ki onlar da meclis başlamadan mali satıp gittiler. Artik gedik ve ekibinin kendi robotları mi baska bıyıklı yabancı mi bilemem ama o malları karşılayanlar bile tabana yapistirmadilar . Eczacılar diri durdu eger eczacılar yeni zirvelere yol alacaksa turgg bundan geride kalamaz. Bizim tahtanın yapıcısi aynen eczacılari yapıyorlar. Biz belki geç tepki veririz ama önünde sonunda aynı yola gideriz...
-
Alttan yerine koyma işi şans işi sabah yarısını 82.3 _ 80.50 arası verip sattık larımın 1/3 unu geri aldım 73.8- 75 arasi.simdi 1 hafta hacimsiz oyalanir yine ay bitmeye 90 dener Twitter deki usta işi biliyor 37 den beri diyor.ben 44 den alıp 46 dan sattım. ziraat teki 20 bin lot alan aklimi karıştırdı o bile 50 lerden sattı. Bunda yol uzun hedef feza .ytd..
-
Aynen öyle baddog 40bin kusur almıştı 47lerden 54 e hiç zorlanmadan garantiye vermişti.. adamlar operasyona start vermişler dümende oturuyorlar. Suan tahtada mal dağıtma filan söz konusu değil bile... twitciler en tepeye göre yorum yaptigi için kafaları uçmuş... kağıt yıllardır ayi piyasasindaydi suan trend var ve Boğa piyasasindayiz endeks dususlerini bile iplemiyor artık..
-
Eğri oturalim doğru konuşalım. Twitter da sacro diye bir kardeş var umarım kızmaz yaşi benden ufak onun için delikanlı diyecem çok heyecanlı ama belli kendini yetiştirmiş ateş parçası teknik yapıyor güzel öğrenmiş bir şeyler hoş 80 model abd yapımı bizde ancak 2000 lerde tanınmaya başladı ehh işte bizde yaladık yuttuk unuttuk. Şimdi bu delikanlı bir yerlerden duymuş bizim konuştuklarımızı aklına yatmış belli sonra işin tekniğinden yakalamış girmiş buraya twitter acaip bir alem anında kral sonra soytarı ilan eden zavallı insanlar üşüşmüş bir şey üretmeden tüketenler... üzüldün neden mi bu ateş parçasına demişler ki sen mal pazarladın üzerimize malı yıktın [emoji16] ehh be kardeşim en azından yıkmışsa da size turgg yıkmış keşke herkes bu delikanlı kadar adam olsa en azından bu senet için yapılanlar linç girişimi başka senet sepet işini bilmem tanımam.
Şimdi gelelim bu pazarlanan tarlaya .
Dün ne demistim bugünkü toplantıya kendinizi fazla sartlandirmayi bırakın sonra hüsran olur tek gerçek imar ama oda illa bu meclis toplantısında olacak diye bir durum yok malum hala çalışmayı bitirememişler yada rantı paylaşamamışlar.
Gelelim bu tarla sonra arsa olacak yer kaç para eder sorusuna cevap aramaya .
Malum lokasyonda es değer olarak bulunan tek bir yer var oda 22 bin tl m2 fiyatı bu ne demek şu demek emsal olursa senin turgg hisse fiyatın da kabaca 220 tl ediyor demek.
Babacım başka yer yokmu diye sorana hemen dibimizde 2013 de ihalesi yapılan ist marin denen yer var merak eden googlesin ihale sürecini okusun 1.3 mlyr tl den satıldı ve dolar kuru o zaman 1.8 tl
Gelelim bölgeye gidenler bilir bu turgg tarlası öyle bir lokasyonda ki burası olmadan orada cazibe merkezi oluşturmak çok zor çok merkezi bir yerde bildiğim tek taş.
Şimdi bu kadar rant olan yerde o kadar hırsızlık illaki olur herkes kursagini haram lokma doldurma derdinde .
Bilmezler ki gidenler yanlarında bir parça patiskadan kefenden başka bir şey götüremiyor.
Şimdi işin özü
Sabır eden cefa çeken işin sonun da selamete ulaşır akli hayale gelmeyen paraların sahibi olur umarım. Helal olan kazanç peşindeyiz haram olan bizden uzak olsun.
Bugüne kadar helal paramızla aldık sattık bundan sonrada aynen devam.
Sabir acıdır meyvası tatlıdır.
-
Kaç gündür zaten hemen herkes fiyat hareketlerinden bu imar işinin bu ayda çıkmayacağını tahmin etti.İşi bilenler pozisyonunu ayarladı hatta ufaktanda trade etti. Spek bir türlü ky terse getiremiyor ucuz kaldıkça insanlar korkusuzca her kademeden alışa geliyor.Spek aşırı efor sarfediyor mal toplamak için ancak fiyatlandırmayı yanlış yerde yaptığı için havanda su dövüyor.
-
Bir başka doğru bilinen yanlış
Bu imar sadece bizim turgg için çıkıyor
Külliyen yanlış burası 3500 dönüm olan ve 12 alt bölgeye ayrılmış bir merkez bizim tarla da s9 s10 alt bölgeleri içinde kalıyor.
Imar koca bir merkez için çıkıyor.
Yani bizim şirkete gıcık olan bir başkan yada meclis üyesi olduğu için ötelenmiş değil.
Bu bölgenin tamamı eski sanayici lerin ağırlıkta olduğu toprak sahiplerinin bunların dışında kalan toprak sahipleri de mevcut ama azinliktalar .
Bu toprak sahipleri 15 sene önce dernek kurdular ve bu bölge için çalışmalara dışardan maddi ve manevi destek sağlamaktalar ve birlikte hareket etmekteler.
Bu dernegin başkanı da eski mutlu akü yani bizim eski sirketin müdürlerinden erim bey kendisi son derece beyefendi ve işinin ehli bir insandır.
Görüldüğü üzere bu bölge ne kadar kıymetli ve kimler çabalamakta.
Merak edenler kartal kentsel dönüşüm derneğinin den sitesini ziyaret etsinler .
-
temmuzda da ,bugün de ; imar görüşmesi olduğu zaman öğleden sonra işlerim oluyor ,telefona pek bakamıyorum.
temmuzda akşam baktım taban, bugün akşam baktım -6 ..
yahu bi kere de bakınca tavan göreyim yaa.
yalnız anlamadığım bizim görüşme ekime mi kaldı; eylül 2.oturumuma mı ? (öyle bişey okudum orda kafam karıştı ? bilen birisi yardımcı olabilir mi ? )
bölgede sorun çıkmaz da bizim işler çok çok uzamazsa; veya corona falan belediyede oturumları iptal olmazsa bence formasyon belli. yolcudur abbas bağlasan durmazz !!
-
İkinci oturum.bitti sacro kardes yanliş anlamis.millette yanlisi.devam.ettiriyor 5 ekimi bekleyecegiz gündem de 1-2 ekimde belli.olur . Ben kartal meclis komsiyonundan bir arkadaşa atiyorum twiitterdan mesaji saolsun soyluyor. Bu ay icin de degisiklik öngörülüyor demisti. Artik önümuzdeki aya bakcaz. Ytd