Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu üstad bol bol vocabulary çalışın :) bana göre ielts'in de toefl'in da sirri bu. https://docs.google.com/file/d/0B6H1...BmSGZ0RG8/edit ben toefl'a hazirlanmistim, bana gore en zor bolum reading, kelime bilgisi direk fark yaratiyor. Ustadim kitap icin cok tsklr... Syg
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Üstad biraz Onur Hoca'ya öykündüm :) Herkese günaydın, bereketli mutlu bir hafta dilerim. Bu hafta piyasaların iyi olacağını düşünüyorum. Kadife'nin haftası olacak inş. :halay: Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak
Günaydınlar Bir kaç hafta biraz sallayacaklar gibi borsayı. Dikkatli olmakta fayda var. Bol kazançlar...
Alıntı: Originally Posted by Webster Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak Iffet formasyonu oluşuyor..
haftasonu yolladigim grafige calisan?
Alıntı: Originally Posted by Webster Malesef viop diyorki Alamanya yine bizi giskanacak Bravo Webster yine bildin... :(
Alıntı: Originally Posted by onur1064 haftasonu yolladigim grafige calisan? Üstad ben çok çalıştım ama alım fırsatı vermedi ki...
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Üstad ben çok çalıştım ama alım fırsatı vermedi ki... Bende üstad girdik emirleri ama yakalayamadık, nereye gider ona göre belki hala tam kaçmamıştır tren