"Sakatlık var" dediğiniz yer sanırım şehzade17 dostumuzun yazdığı s.arabistan ve rusyadan 141mio$ şirkete zarar girmesi. Açık ve net olarak bu olayı hissedarlarıyla paylaşmalıydı. Bu haber görsel ve yazılı medyaya da düşmedi.
Printable View
Bu sirketin hirsiz oldugunu Turkiyeden para kacirdigini burada sayin Cemal 31 ve diger ortaklarla cok kez soyledik . Bu Bilanco oncesine kadar once Libya , sonra Katar stadi + rusya bu sene de arabistan+ rusya ile toplamda 400 milyon dolari buhar ettiler. Sorarsan mahkemedeyiz diyorlar, ne guzel is . Her sene sonu mahkemedeyiz de ortaginin parasini cal .
Madem zarardaydiniz neden t bultende rusya projesinin sovunu yaptiniz ?? Inside trading yapmayin diye sirket calisanlarina mail atilmis, eee kim sizdirdi?? Madem boyle bi zarar vardi , son ceyrekte mi boyle bi zarar meydana cikti . 9 aylik bilancoda olmayan zarar 3 ayda mi oldu ??
Tekrar ediyorum Bu sirketin patronlari yoneticileri ulke parasini acik acik kaciriyor!! 400 Milyon dolar mahkemelik diye buhar edildi ?? Sorarsan insaat muhasebesi deniyor. Adim gibi eminim , bu mevcut iktidardan para kacirma yonteminin ustaca yapilmis hali katarda 170 milyonluk stadda 110 milyon dolar nasil yazilabilir mesela gecen sene , insanlarin gozunun icine baka baka caliyorlar ve biz bir sey yapmiyoruz. Yok mu adam gibi bunlarla ugrasacak adam , mahkemeye verecek , siyasi tanidiklarini devreye sokacak !!! Muhalif oldugum icin bu tarz seylere hic bulasmiyordum ancak cumhurbaskani basdanismani rte nin sag kolu arkadasima kadar bu mevzuyu tasiyacam artik , bunlarin hakkindan ne spk gelir ne denetci ne de baskasi , hak hukugun kalmadi zenginin kolayca caldigi bir ortamda bunlarin hakkindan bunlar gibiler gelir .
Cb basdanismani sag kolu
Vay arkadas
Tavuklari miken horozun hesabini
Kumes den hergun bir tavuk indira gandi yapanlara
Bist .. burasi o.c larinin insanlari resmi olarak soydugu alan
Metin varya su mhp nin danismani
Nobel odullu gazetecimi
700 dolar kadinin cantasina kadina aciyip para koyan
Devlet millet bayrak sevdalisi yigit adam metin
BU vatan evladinin yaptigi bu iyilige karsi
ZILLET ittifakinin savcilari yayin yasagi getirdi
Neden [emoji12][emoji12]
Kardesim tuz kokmus tuz
Sen kimin hesabini kime soracaksin
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum
Bunlar en az 2 yıllık proje, yeni değil ki..
9. Ay sonunda olmayan, gözükmeyen zararlar nasıl 12. ay sonunda birdenbire gözükür hale geliyor ?
Hisse Senedin fiyatı 9. Ay sonuçları açıklandıktan sonra bugüne kadar ne kadar artıyor ? Bu artıştan kim nemalanıyor ?
Küçük yatırımcının suçu ne?
SPK nerede bu ülkede ?
Yönetim gerçekleri aktarmakla, yönetim kurulu da gerçekleri aktaracak yönetim kurmakla sorumludur
Bu bildiğim kadarıyla yönetim kurulunun ticaret kanuna göre devredilemeyen sorumluluğu
Bağımsız YK üyeleri bu iş için vardır, 3-5 kuruşluk huzur hakkı için değil ..
Siemens abla bunun için istifa etti (helal olsun)
Geri kalanlara yazıklar olsun, bu işin sonu SPK da biter
Bence olay yine denetimden geçmiş rapor olmasında
Denetimden geçmemiş raporların güvenilirliği çok sınırlı…
Bilançoya baktığımda sayfa 34 ‘ de ilginç gelişmeler var
2020 sonu. 2021 sonu
Toren. 36968. 0
Gaz depo. 17268. 0
Socar. 764133. 753993
Toren ve gaz depolama değeri sıfırlanmış, nooldu buraya verilen paralar ?? Uçtumu? Hesabı kim verecek ??
SOCAR ‘ a 100 milyon dolar verilmişti, şu anda kabaca 50 milyon dolara düşmüş.
Kim yedi SOCAR ‘ ın yarısını ?
Kim verecek bunun hesabını
Pandorra belki artık konuşmaya karar vermek zorunda kalır, SPK sorunca
Bi de utanmadan 42 TL hedef veriyorlar. Hepsi hırsız bunların. Koç ve oyak gibi şirketler dururken nasıl bulaştık buna bilmem
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrol,doğalgaz,gübre fiyatları rekor kırıyor. Biz burada zarar yazıyoruz. İnanılmaz bir şey.