sn paracelsus
GYO da 3 milyarlık vergi karşılığı mesela ...
PTF ler 2.500 TL den (2000 Tlye düşmeye başlamış) işlem gördü son 3 ayda ki piyasa gerçekten nasıl onu göstermekte... hem ihracat hem de iç sanayi kan ağlıyor... Koçun Sabancının zararlarını düşünürsek zor bir piyasada olacağımızı beklemek lazım...
yukarıda Enflasyon muhasebesi saçmalığını kenarından köşesinden tırtıkladım...
Eğer ülkenize güveniyorsanız işleri bir şekilde normalleşebilir diyorsanız bu enerji kullanımı ile olacak... şirket müthiş bir şans yakaladı ve borçları sıfırladı ( büyük hissedarlar fırsatı kaçırmadı hisse sattılar sadece geçen yıl % 4 arttı halka açıklık) kazanılan paralarla da güzel bir alanda yatırıma girdiler... bir şekilde gelecekte güzel fırsatlar oluşabilir...
Piyasanın beklentilerine gelince... etrafa baktığımızda mesela ben cumartesi mal kurmaya gelen nakliyeye işleri sordum... herkes nisan mayısı bekliyor eğer düzelme olmazsa dökülmeler başlayacak dediler... ikinci el araç piyasası konut piyasası canlı imiş hepsi hikaye... bir illizyon oluşturup buna inanmaya meyyal herkes... hisse düşecek diyenleri afaroz etmiyor muyuz. umuda inanç her zaman daha kolay...
siz muhtemelen kol kestiniz üzüldüm. benim öyle bir felsefem yok. 2028 sonrasını beklemeyi düşünüyorum.