Aklımızla alay ediyorlar iki fabrikayı birleştirip bu kadar düşen başka hisse olamaz!İnşallah beraber batarız:thumbdown:
Printable View
Çıkışı hormonlu ise düşmesi normale dönüş olabilir..Yeni fabrika beklentisine BFrenin bedelsiz vermesi eklenince "buda verir mi? " havası oluştu. Bfrenin 6-7 tavanı hatıralada kaldı..Böylece 8-9 tl leden 18.500 e gitti..Beklenti alınır gerçekleşen satılır gerçeği sonucu ,endeksinde yüksek faiz nedeniyle 7-8 aydır gerilemesiyle birlikte bu da buralara geldi, kortizol ödemini atmış oldu zannımca...Sadece geriye bakarak yaptığım bir tespittir.
Çooooook sığ hisselerde absürt fiyatlamalar olur, bfren gibi, benim gözümde değeri 20/25 lira, isminde bosch olmasa ederi 15 lirayı geçmez
Hangi emtia hormonlu çıkmadı. Dört sene önceki ev fiyatı (ki halen devam ediyor), araba fiyatı, kullandığımız zorunlu tüm ihtiyaçlar... Hepsi hormonlu çıkmadı mı?
Son dört beş sene içinde hangi ürün çok büyük fiyatlara gelmedi.
Neden onlarda bir iniş gerçekleşmedi. Altın fiyatlarındaki hormon? Dövizdeki hormon...
Ya BIST'teki birçok hissenin hormonlu yükselişi... Söz konusu egeense mutlaka bir düşüş gerekçesi bulunuveriyor. Şimdi de hormon gerekçesi... F/K gerekçesi tutmuyor galiba ...
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben "adil fiyatı bu" veya "olması gereken yer bu" demedim arkadaşlar. Sadece şu son hareketi anlamlandırmaya çalıştım..geriye dönüp kronolojiye bakarak...Yoksa Patronu da,sirketi de ,yönetim anlayışını da biliyoruz tabi ki..
Kıçı buzulesice bankof gene tahtaların ırzına geçti yav defolup gitse bu pezevekler