122.600 den kapattığım shortları ordan birde long oldum dayı şimdi ab itibariyle 124.325 den palanın kucağına verdim abow bereketli gündü poz flat
Printable View
122.600 den kapattığım shortları ordan birde long oldum dayı şimdi ab itibariyle 124.325 den palanın kucağına verdim abow bereketli gündü poz flat
Yukarıda yazdıklarım yaklaşık 20 gündür tekrarladığım düşüncelerimdir. 3-5 bin puanlık hareketlerle kesinlikle değişmez. Bu nedenle elim açık, yapacaklarım ve yaptıklarım açık.
5.dalga tamamlanıncaya kadar short, düşüşlerde, satılanların yarısı kadar short kapama. Bu kadar basit.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi türlü aynı telden çalamıyoruz bu kağıtla. Düşmesini beklerim yükselir yükselmesini beklerim yüzde 2 çıkan endekste yüzde iki düşer [emoji23] hafta sonu türkcell satım varantıyla girdim ama yüzde 3 düşen endekste bu kağıt düşmüyo [emoji23] haber falanda yok aksine bu kurla 4.5g ihalesinin paralarını nasıl ödeyecek olumsuz etkilemesi gerekirken adamlar alıyor. Aristonun iblisle baş etme yöntemlerini bana bi anlatması lazım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar zaten gebelik..bu hafta 101 de ikili dip çalışması devam eder..vize geyiği bitince yeni zirvelere yol alma zamanı..