bu ne kademeler bomboş
Printable View
sELAM ARKADAŞLAR,TEVECÜHÜNÜZE TEŞEKKÜRLER...
KARASU KARDEŞİM,HİSSEYİ BUGÜN SABAH 7.70 DEN ALDIM.200 LOTA YAKIN.az bir miktar yani..tüm parayı eplas ve msgyo a gömdüğüm için ancak bu kadarını kıyabildim.çünkü onlardan da her an haber düşebilir diye beklentim var....
SEVGİLİ mavideniz kardeşim,sayende 3-5 gündür bu hisseyle ilgileniyorum..ya dedim bu hisse en az çift rakamları görür dedim daldım...EE Türkün aklı sonradan çalışır diye boşuna dememişler...daha 2 gün önce hatta sen bana sormuştun.7 ye 120 bin küsur lot yaığmaları ne anlama geliyor diye.ben de demiştimki demekki aşağı vermeyecekler ,satanlara buyrun ben burdan alırım diyor herhalde demiştim...Alcağımı bilsem ,dün 6.70 i gördüğünde dalardım...ee herşey nasip...az bir lotla eğleneceğim artık...
SEVGİLİ ATINI SEVEN KOVBOY KARDEŞİM...tESPİTİN İÇİN ALKIŞLIYORUM SANA...:bravo::bravo:
kARASU KARDEŞİM BU HİSSENİN KADEMELERİ HEP BOŞ...AMA AYNI KLGYO DA DA YAPTIKLARI GBİ .BAZEN BİR KADEMEYE ÖYLE BİR ALIŞ YAZIYORLARKİ YENİLİR.YUTULUR DEĞİL...VE DE KADEMENİN ALTINA DA PEK İNMİYOR....
KENDİ GÖRÜŞ VE TESPİTLERİMDİR....YTD....
Temmuz sonu 3.42 de analiz ettim bu tahta gider dedim twitter da şu anda 19K takipçisi olan vatandaşa dedim ki takipçilerine paylaş bu tahta gidecek kendim almadım geç aldım sembolik bir rakam ayrıca size beni dikkate aldığınız için de ayrıca teşekkür ederim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar özelden yazanlar oluyorki,kim demişti hatırlamadım...mavideniz kardeşim denge yi de sen mi bana söylemiştin...listemde gördümde %2o prim etmiş..eğer sen söylediysen helal olsun sana,uçacakları iyi buluyorsun....
Elimde bilgisayar yok matriks yok ancak bu kadar cep telefonu ve netdania
Bu hisse de ne yapacaksa kapanışa 5-10 dakika kala yapıyor...
Yine saldı kim alıyor kim satıyor
Ben dedim