13 Şubata kadar brüte düştü.
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
13 Şubata kadar brüte düştü.
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gül hocam istediğin kadar gül Allah ağlatmasın. Benim bu hisseyle işim yok. Koymuşum geçmişim. Bütün paylaşımlarım sayfada bir tane yanlış göremezsin. 1.12 de bile uyarımı yaptım, alan alır satan satar. 75 kuruşken kaldırmak zorunda dedim, 1 üzerindede malı boşaltır dedim anlayan anladı anlamayan da düşünüyor şimdi. Senin canın sağ olsun, ozgyo ne ki zar atma benim içim. Isc bugün rekor kazanç verdi bana vedalaştık 40 bin lotla. Deyme keyfime yani. ozgyo muş galipmiş, özdereciymiş. Allah selamet versin.
Bürüt de ne olabilir?
Bugün alanlar yarın satabileceği için yukarı olmaz, panikle satanları en aşağıdan almaya bakarlar. Önce kesinlikle aşağı. Eğer ki yeterince satış var ise ki genelde olmaz, olursa yukarı sürer bugün alanların ortalamalarını geçmeyecek kadar. Hacim %90 azalır. Ky satar ve para olmadığı için, satış parasını kullanamayacağı için hareketsizlik başlar. Akşama doğru birilerine mal kitlemek için yukarı kaldırır alana verir, çünkü yarın alan yarın satamaz. Akşam alanlara bakarlar kaçtan kaç tane almışlar. Bir gün sonra tekrar aşağı basar. Böyle gider gelir. Senaryo ve beklentim bu şekilde.
Galip işi bitirmiş az bir lotu kalmış gözüküyor
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.