Originally Posted by
anothername53
Yani, hissenin düşmesi mi gerekiyor gerçekten anlamadım. Bu hissede yokum halen ama neden düşmesi gerekiyor? Grafiğe bakıyorum zaten. Teknik olarak ne durumda olduğunu yazdım. Ayrıca, tobo ihtimali var diyoruz. Teknikte birşey gerçekleşmeden kesinlikten bahsedilmez. Bu işin bir olasılık oyunu olduğunu hatırlatmak isterim. Diğer taraftan, 50 kuruşun dayanağı nedir? Hisse sahibi kötü ondan mı? :D Spek kötü ondan mı? :D Hisseyi alanlar satanlar mı kötü? :D Nedir yani dayanak? Aynı grafiğe bakıyoruz. Siz söyleyin biz anlarız. Ayrıca, insanların fiziki ve gerçekte bile olmayan kripto paralara para yatırıp kazanmayı beklediği ortamda karı olan bir şirketin neresi gerçekçi gelmiyor? Hisseyi alın tavsiyesi vermekle satın almayın tavsiyesi vermek arasındaki fark nedir? Yanlış anlaşılmasın. Ben 50 kuruş diyene de 5 lira diyene de saygılı ve aynı mesafedeyim. Çünkü biliyorumki ikisi de tahmin sonuçta. Ama kusura bakmayın Hayaller bunlar. Gerçekle ilgili olan fiyat grafiğidir. Hepimizin önünde açık. Bakın 50 kuruş nerede gösteriniz bize? 5 liracılar da göstersin lütfen. Ama yine de iyi temeller üzerine kurulan tahminler gerçekleşebilir. 5 liranınkini anladım tamam kasadaki para nereye gidecek sonuçta? Ki bence umarım buharlaştırılmaz. 50 kuruşun tahmini karın buharlaştırılması mı bu durumda?
Ayrıca, teknik olarak fevkalade boğa durumunda şuan hisse. İsterseniz bir satın bakalım 50 kuruşa düşüyor mu görelim. YTD.