Denüz üstad, son iki dakikada krdmb %8 yaptı. Bizim d hala zıplayış gerçekleştiremedi. Krdmd için yol haritasını ne düşünüyorsun..
Printable View
Tam işte bizim tuttuğumuzu gösteren grafik bu olmuş üstadım. Bugün benim gibi sabırla gelecek günü bekleyen bir adamı bile zıvanadan çıkardı bu alçak kağıt ama bir tekini bile ellemedim kaç kez satmaya niyet ettiğim halde. İnat ettikçe başta Telekom olmak üzere neleri kaçırdım kendi adıma ve bu saatten sonra da artık satmam inşallah. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır diye avunuyorum aylardır. Hayırlısı olsun
deniz bey genelde imkb 100 dışında ben de hisse bakmam ancak. pekgyo dikkatimi çekti. bedelsiz sonrası çok düştü ve 242 milyon piyasa değeri olan şirketin 9 aylık net karı 70 milyon . teknik ve takas olarak yorumlayabilirmisiniz...
momentumda sorun yok ama rsi da azcık zaman kalmış 70 üstüne atmalı rsi de uyumsuzuk devam ediyor. ama trend olarak 5,83 üzeri++++++++
bugünkü hacimde 32 günlük ortalamasının üzerinde++++++++
takasda++++++
pastada+++++++
5 artı bir eksi ile uğurlıyoz petkm i :):)
https://resmim.net/f/iC95Tv.png
+%3 e yakın bir endekste bile götürmüyorlarsa buda bir ky dökme bıkkınlık demek. PASTA o derece büyük..
versin inanki 5,82 e aptal spekde daha da lotlarımızı artıralım uzuncu olduk sayesinde bende sorun yok ömürlük sadece kredili malım var bir miktar onu çıkamadım