Originally Posted by
diproyal
Sn Amazon,
Siz bu şirketin genel kurul tutanakları, faaliyet raporu ve mali tablolarını okudunuz mu? diye sormuştum. Cevabınızı göremedim.
Sosyal medyada çıkan tüm yazıları okumanız hayranlık uyandırıcı olmak ile birlikte böyle bir veri tabanı yönetmeniz çok zor olsa gerek. Sizi bu konuda tebrik ediyorum.
Ancak gameover üstadımın söylediği üzere, yeni üye olmanız ve bu şirket hakkında yönetişim sıkıntısı dile getirmeniz maalesef düşündürücü geliyor. Çünkü bu şirket yabancı ortaklı ve tüm süreç yönetimleri tek elden ana ortak'ın grup şirketleri ile yönetilmektedir. Bu kapsamda muhasebe ilkeleri kapsamında şirketin dönemsel bilançoları yerine yolculuğuna bakmanız daha kolay olacaktır. Daha önce hiç sermaye piyasası yatırımı ya da ortaklık yatırımı yaptınız mı bilmiyorum ama genel yönetim giderleri ya da yönetim giderlerini hem sektördeki hemde uluslarlar arası benzerlerine göre uyarladığımızda çalışan başına verimliliği oldukça üst seviyede çıkıyor. Bu çalışmayı sizin uyarınız sonrası yaptım.
Sizden tüm forum üyeleri adına ricam görüşlerinizi sayısal verilerle desteklemenizdir. Aksi durumda yanlış ve yönetilmesi zor bir itibarınız olacaktır.