Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar 6.25 e dusse hakliydiniz... Bist icin beklentim 2-3 aralıgında + 😁 Ytd
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolar 6.25 e dusse hakliydiniz... 3 vakte kadar 5,90'a gelecek o:)
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Bist icin beklentim 2-3 aralıgında + 😁 Ytd Vix nedir ne icin yukselir Sorusunu sorduran durum 😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans 3 vakte kadar 5,90'a gelecek o:) Ustadim ben bile vazgectim o sevdadan😀
Yarın abd icin issizlik basvuruları cok onemli 1m üstü gelirse durum kötü
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim ben bile vazgectim o sevdadan😀 Umut fakirin ekmeğidir. Ümit edelim Geleceğimiz kurtulsun bari.:)
Alıntı: Originally Posted by onur1064 Yarın abd icin issizlik basvuruları cok onemli 1m üstü gelirse durum kötü Kardesim keske isaret belirtmeden beklentim 2-3 deseydin Toplamasi kolay olurdu 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Vix nedir ne icin yukselir Sorusunu sorduran durum BİST için VIX endeksi olsa tepe noktasında olurdu herhalde. BİST'teki şirketler için tek bir destek paketi varmı şuanda. Tamamen hayale yükselecek yükselirse.