twitterda trend topic olmuş #zırnıkyok :he:
Printable View
twitterda trend topic olmuş #zırnıkyok :he:
Bir 100 bin olsa. Cok seksi hem 100 bin.
2020 Yılında yaşanacakları adam tek tek anlatmış,sanırsın ki göklerden vahiy gelmiş.
Mutlaka izlenmeli,2020 yol haritanızda etkili olabilir.(can alıcı yer 34 dk. sonrası)
https://www.haberturk.com/tv/program...ekliyor/668327
Sn hocam forumdaki arkadaşlar sana danismami soyledi.. viop hesabi acacamda
Gedik noorcm gcm info integral?? Hangisinden onerirsin bana.. anroid telefondan trademaster 5 diyolar..sorunsuz calisirmi?? Dusuk komisyon ve teminat?? Musteri temsilcisi??SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde dikkatimi çekti, İbb ve abb si bağış kampanyası başlattı. Akabinde bunlar... nedir bu..
Malumun ilanı...
Biri sizden para istiyorsa ona ihtiyacı vardır.amaaaaaaa devlet yardım i.s.t.e.m.e.z!!!!!
Kasa tamtakir ise
Bu bollukta kimse sana guvenmediginden para bulamıyor isen
Elin vatandaslarina yardım için olmayan paranı havaya ufurduysen
Elalemin memleketinde kimsenin anlayamadığı bir askercilik faaliyeti yürütüyorsan
Komşu ya da değil tüm dünyayla kavgaliysan
IMF ile ilgili boyumuzdan büyük laflarla efelendiysen
İşte böyle yönetiyor isen...tüm dünya şirketinin vatandaşının cebine para sıkıştırırken işte böyle pamuk eller cebe millet diye konuşursun...
Biz de ulusa seslenecek diyince biz de bir yardım mı açıklayacak bir önlem mi alacak diye saf saf bekliyoruz...
Bizim mal borsa da zengin amerikanin borsasına bakıp yükseliyor...gerizekalı işte...göremiyor bittik ilanını...ille gözüne sokacaksin...