meraktan soruyorum takip eden üstadlar özellikle size bu soru bilanço sizce nasıldı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
meraktan soruyorum takip eden üstadlar özellikle size bu soru bilanço sizce nasıldı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse artık iflah olmaz hacimli satış oluyor , investing ky kaynıyor, bütün ky bu hissede. Çıkmaz bu artık 10 lira üstü hayal artık. Muhtemelen 7 lere kadar satarlar diye düşünüyorum.
Artık domates değil B.O.K salçası oldu. Bu hisse alınmaz salçası da alınmaz, şirket yönetimi milleti skti attı. Allah belanızı versin emi. Hicmi şirket hissesine sahip çıkmaz, böyle şirketleri borsaya sokuyorlar , sonrada millete borsa ya gelin diyorlar. Devlet patron el ele milleti skyorar
Eşşeğin kulağına suyu kaçırdılar...
Hisseyi takip ediyorum ama henüz almadım.
Teknik çalışır mı bilmiyorum . 9,00-9,50 uygun alım yerleri gibi gözüküyor.
Sattığı salçadan bile daha ucuz şirket hissesi....
Yazık ya bu millete devlet faize yatırma gel hisse al diyor, bilanço iyi diye birde yetisemiyoruz diyerek salça üretimine yeni fabrika kuracağız diye kap gönder milletin eline ver yarı yarıya bir haftada indir, devlet bu insanlara neden dur demez insnilir gibi değil valla. Bu nasıl devlet bu nasil insanlık. Paraları pul oldu herkesin. Nerden dinecsgide belli değil, hergun yüklü satıyor tabandan
Halka açıklık yüzde 15 gösteriyor, ve dün yatırım finans OYAK ve finansa 65 milyonnlot virman etti. Peki dolaşımdaki hisse sayisi 43 milyon degilmi bunun. Nasıl oluyor bu, bir haftsdir yüz milyon lot el değiştirdi nerdeyse. Konu hakkında bilgisi olan var mı, birde 43 milyon doğrumu. Ayrıca patron piyasada olmayan hisselerinden satabilirmi 43 milyon haricinde. Lütfen bilen araştıran üstadlar yazarsa sevinirim