Bir günde gelen haber ile 3-5 gün yukarı evrilsek dimi ama...
Printable View
Hissede kademe falan yok zaten. Şu aşamada alıcı da yok zaten. O yüzden fonlar falan aşağıdan satarsa alırım diyor işte. Maalesef temettü dağıtılana kadar bu böyle devam edecek gibi. Ya da bir fon gelip 3-5 mn hisse alacağım diyene kadar. İsterse 1 ayda 30 yapar. Tabi isterse :). Güç onda şu anlık... Keşke biri şu anda fonlarda ne kadar mal var bu bilgiyi bizimle paylaşsa..
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malum mal kaptırmadı bence. Fonlar yabancının malını almıştı gibi geldi bana. Bizim hisse değil sadece, borsa bu fonlar sayesinde yürüdü :). Tabi yeni yatırımcılardan bize uğrayan olmadı pek. Onlar 30-40 tl lerden ESEN, 3-4 tl lerden ODAS falan almayı severler maalesef :)Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nisan mayısta döngünün biraz terse döndüğünü de belirteyim; fonlar 3m satış yaptı citi karşıladı.. haziranda yatırım fonları 1m lot civarı alırken citi satışta bu sefer.. Fon görünenlerin en azından bir kısmının da karşılıklı olma ihtimali var gibi duruyor..
Bizim hissedeki yatırım fonlarından pek bir telaşım yok açıkçası. Piyasadaki popüler fonlar bizim hissede yollar çok şükür. Benimki de tahmin zaten. Covid öncesine göre yabancı 10 mn civarı satış yaptı ve bunları emeklilik fonları aldı gibi geldi bana sadece. Neyse bakalım ne zaman yatırımcı çekebileceğiz ? Hayırlısı..Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 1 yılın takası.. Yabancı 27m sattı, ama çoğunun sadece görüntüde yabancı olduğunu düşünüyorum.. 3x prime göre bu takas illüzyon bence.. Önceki yıllarda hem şirket hem ekip insanları çok bezdirdiğinden sevmeyeni de çok :) Fazla alıcı gelmemesini biraz buna da bağlıyorum, ayrıca son süreçte nadir prim yapan hisselerden.. Belkide parayı burada koruyan ekip, şu an ucuzlamış diğer işlem yaptıkları hisselere geçiriyordur tekrardan..
Senin gibi yatırımcı için önemli olmasa da; bu civarlardan aşağı giderse kısada teknik açıdan potansiyel kötülük var :) ikili tepe+negatif uyumsuzluk.. Çalıştırırlar mı, yoksa tuzak mı olur göreceğiz.. Gerçi, tek tuş tavana veya devre kesiciye götürerek de teknik çalıştırıyorlar burada.. Dediğin gibi hayırlısı artık, kısada düşüşler olsa da uzun vadeciye şimdilik karada ölüm yok gibi :)
https://i.imgyukle.com/2021/06/16/O7m3Xs.png