Bende iki tane ( hanıma ve bana ) maske alma şifresi var ama eczanelerde maske yok.
İki gün peş peşe gittim eczaneye bulamadım.
Printable View
Bende iki tane ( hanıma ve bana ) maske alma şifresi var ama eczanelerde maske yok.
İki gün peş peşe gittim eczaneye bulamadım.
*merkez bankası 3 ay vadeli tlswap alım ihalesinde teklif tutarı 1,485 milyar usd
*merkez bankası 3 ay vadeli tlswap alım ihalesinde en düşük 1091,00 ortalama 1144,07 en yüksek 1306,00
Van'ın Başkale ilçesinde Kovid-19 taşıyan hastaları sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerinden gizleyen muhtar görevden uzaklaştırıldı.
*tcmb beklenti anketi: 12 ay sonrasının bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 7.1104, (önceki 6.6606)
tcmb beklenti anketi: Cari yıl sonu bankalararası döviz piyasası abd dolar kuru beklentisi 6.9277, (önceki 6.5117)
tcmb beklenti anketi: 3 ay sonrasının tcmb ağırlıklı ortalama fonlama maliyeti beklentisi %8.61, (önceki %9.76)
tcmb beklenti anketi: Cari yılın yıllık gsyh büyüme beklentisi %-0.6, (önceki %3.33)
İstanbul Valisi Yerlikaya: Toplam 1 milyon 110 bin maskeyi bugün teslim ediyoruz
İstanbul Valisi : Şu ana kadar İstanbul genelinde PTT tarafından 500 bin maske eczaneler tarafından da 7.5 milyon maske teslim edildi , bu akşama kadar 10 milyona ulaşacağız