Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Sanki wuhan tr de mk Vaka siralamasinda koca abd 9. Sirada Biz 4. Siradayiz Aşınızı olsanıza Rahat edersiniz sonra
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu O çok eskiden girmişti o kağıda 39’lardan sattıydı o aralar o sattı biz aldık Demekki ustadin pek bise bilmiyor 😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans Aşınızı olsanıza Rahat edersiniz sonra Asiya karsiyim ustadim
Alıntı: Originally Posted by Webster Asiya karsiyim ustadim Evde aşı kitim var Ben evde kendim üretip yapıyorum aşımı.Dışardan aşı almam. 10.dozu oldum bugün.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Evde aşı kitim var Ben evde kendim üretip yapıyorum aşımı.Dışardan aşı almam. 10.dozu oldum bugün.:) Ustadim anladim Ben onu 15 yasimdan beri yapiyorum Chiwas marka kullaniyorum
Fuatim okudunmu nasirla kankaya bagladik abi cekiyor 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster En guzel erkek parfumu Gio dur Otesi yok Ama cok pahalli Eeeee ne kadar pahalı parfüm o kadar güzel kızlar sayın Webster
Alıntı: Originally Posted by Webster Sanki wuhan tr de mk Vaka siralamasinda koca abd 9. Sirada Biz 4. Siradayiz Küfür yok sayın Webster küfür yok. Yoksa size aşı yapmak zorunda kalacağım :hah: