-
Kağıdımız 19 000 Lerden bu fiyata geriledi. Takmayın kafanızıa nereden olursa alın . Her fiyat iyidir !.. Ayrıca F/K kullanmayın Pd/dd daha doğru olur ama Fabrika yatırımı yaparken ona da bakmak doğru değil. Kar daha bilançoya yansımadı. EGEEN Bist in kralı olacak !..Çaylar gelsin bendensiN !..
-
Faizler yüksekse kimse (Kurumsal firmalar ya da yabancı fonlar) borsaya girmez, mevduata yönelir.
Faiz düşüş döngüsü başlayınca kimse borsaya girmez, tahvile yönelir.
Faiz düşünce borsa hareketi başlar.
Bu kadar basit. Şu anda güccük yatırımcı yatırım yapmayı bilmediği için parasıyla rezil oluyor. Kurumlar parasına para katıyor. Burada cahil cahil küfür edip insanları eleştirmektense biraz ekonomik eğitim alın, araştırma yapın. Borsa eski borsa değil.
Bedelsiz de bedelsiz diye tutturmuş bazıları. Borsada yabancı yok, bedelsiz verse en fazla 3-4 tavan yapacak. Patron sizce o kadar s.lak mı ki bunu yapsın? Adam da yatırmıştır parasını faize keyfine bakıyordur.
Şahsi görüşümdür. Yatarım tavsiyesi değildir.
-
Tanrıyı güldürmek istiyorsanız ona planlarınızdan bahsedin!
-
-
Herkese selamlar
Egede bu hafta hareket başlar diye düşünüyorum.Endeks çok bozmazsa 10 üstü hatta 11 bin hareketi şubat ayı içinde de 14500 civarı bir rakam bekliyorum. Şahsi görüşümdür falda falan da çıkmadı.
-
Rezillik kepazelik ne oldu da düşüyor bu kadar izleyici de çok!xtekiler de verdi gazı şimdi ne pop yiyorlar acaba dün hepsi grafik atıp duruyordu
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 49 kişi okumaktadır. (2 üye ve 47 ziyaretçi)
Filozof, Ganalı
-
Onların gazı ile artık bu hisse gitmez çünkü zaten diplerde. Gk yaklaştıkta havim ve aksiyon gelecektir. Ama yine ele verme operasyonu yapabilirler. 10 bin altı topladıklarını yukarı sürerek yeni sahiplerine teslim edip yine bıktırma seansları olabilir.
-
9515 yuh!iflas mı ettik haberimiz mi yok?