Olasi kotu senaryoda nereleri goruruz aslinda yuzde 30 dustukten sonra kademe kademe alimlara baslamak lazim gibi . En kotu felaket senaryoda yuzdesel olarak kac duser endeks
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Olasi kotu senaryoda nereleri goruruz aslinda yuzde 30 dustukten sonra kademe kademe alimlara baslamak lazim gibi . En kotu felaket senaryoda yuzdesel olarak kac duser endeks
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krizi gören tahmin eden öncesinde nakte geçebilen, şirket analizinden fiyattan bağımsız olarak en akıllıca işi yapmıştır.Asıl soru sizin sorduklarınız değil milyon dolarlık soru bir global kriz çıkacak mı, tam tarihi bilinemese de misal bu yıl çıkar mı.Yoksa şirket analizi teknik grafik falan 1994 de 2001 de 2008 de herkesi dağıttı değil mi.Kurtulan oluyor mu o deprem zamanlarında ?
Valla onunda erken uyarı sinyalleri vardır.Ne biliyorsunuz ne zaman nakite döneceğini.Neyse bu onun tercihi isterse yazar öğreniriz.Ben benimkini yazdım zaten her gün dow sp nasdaq izliyorum.Geçen ayki gibi bir dalga daha gelirse ben kaçar, kalanlara başarılar ve saygılar:)))))))) Ortalık durulunca ful alacağım kağıdı senaryom gerçekleşirse burda yazarım arkadaşlar.