http://fs5.directupload.net/images/180711/ahe3qv8n.jpg
Printable View
Freni boşalmış kamyon gibi ******** .bakalım nerede toslayacak.vesile oldu Şerefsizlerede fırsat doğdu.Allah ocaklarına incir ağacı diksin emi
-% 10,56 nedir yaw allah belanızı versin tez zamanda fabrikası arsası batsın iflas açıkladı sanki ******** .........
3 ,5 lerde yataya baglar bu kagit...yarin yine eksi acip yine kucaga vermesi yuksek bi ihtimal...ocaklara incir agacini dikti..iflah olmaz bidaha ..dususler hacimli.mal cikiyor yabanci fonlar...kol kesmeyene bas kestirir bunlar...
Hiç aklım ermedi bugünkü %10 düşüşe.Yarınıda bekleyelim isterseniz sağlıklı yorum yapabilmek için.Bu rezil kağıttan ümidim hiçbir zaman olmadı ama çıkamadım doğrusu.İyi akşamlar.
kağıdın dibi bu kağıt :) ulan sayesinde küfür kitabı yazacam Bestseller olacak :)
o değilde işin ciddisi tüm dünya Başkana operasyon yaparsa o zaman milli paramız TL ye yatırım yaparız. :) an iti barıyla dolar düşüşte 0.70 düşmüş yani 4.92 de valla şaka yapmıyorum.:) yarın bist %10 ekside açılırsa takas bürüte girer inşallah :) çok acaip bir boyuta girdik lan girdik ama çıkamıyoruz :) çünkü bizede baya girdi. hehehe. yatırım tavsiyesi değil imkb :)
Günaydın.doların rekorlar kırdığı bir dönemde biz %10 düşüşlere devam edeceğiz herhalde.MAHCUP OLMAK DİLEĞİYLE İYİ BİR GÜN OLSUN HEPİNİZE.
endekse 1000 puan bırden gomduler yıne kaldırıp , kerız avlıyorlar arkadaslar...dıkkatlı olun , buyuk sozu dınleyın...şımdıye kadar yanılmadım analızlerımde ..ytd