Originally Posted by
anothername53
Sayın Mokta, sizin dediğinizin olabilmesi için yüzde 80 ine yakın hisseyi piyasadan birinin ya da grubun alması gerekir. Bu dediğinize birileri yeltense kaç tane tavan olur hesaplayamıyorum ben. Yani işler o kadar kolay değil. Bence eğer bu şirket batmayacak bir hikaye çıkacaksa hisse toplanıyor zaten. Toplayanlar zamanı geldiğinde kaldırır treni. İyi haberler geldikçe kulaktan kulağa ihtimaller yayıldıkça fiyat uçar gider. Şuanda bir kademe oynamayan hisseden eser kalmaz. Hissenin büyümeyle alakalı bir hikaye oluşturması gerekiyor. Ya da olmazsa tamamiyle spekülatif çıkış inişler olacak. Böyle bir şirkete 38 milyon tl lik bilançoya ya da 28 milyon tl lik özsermaye için kim neden gelsin. Ama diyelimki biri, hepsini 1.18 fiyattan alabilecek mümkün değil böyle birşey, 7 milyon tl ye yakın hisse almalı. Ne için alacak? Bence biraz daha dikkatli yatırım yapmak lazım. Siz 5 te satabileceksiniz diye kimse gelmez bu şekilde. Yine bir şeyi vurgulamak istiyorum. Şirketin bir hikaye oluşturması şart büyüme sağlayacak.
Son olarak şirket sahipleri hissenin sahipleri bence tavla oynuyorlardır zaten başka işleri yok şuanda borsada kimin aldığıyla robotlar ilgilenir. :) Bol şans.
Ytd.