Geçen sene ilk çeyrekteki net dönem kârı 2.433.421.000 liraydı. Bakalım yarın açıklanacak bilançoda nasıl bir rakam göreceğiz. Ben 3 yada 3,5 milyar gibi bir net kâr açıklar diye bekliyorum.
Printable View
Geçen sene ilk çeyrekteki net dönem kârı 2.433.421.000 liraydı. Bakalım yarın açıklanacak bilançoda nasıl bir rakam göreceğiz. Ben 3 yada 3,5 milyar gibi bir net kâr açıklar diye bekliyorum.
Stellantis Otomotiv'in paylarının tamamının, Peugeot, Citroën, Opel ve DS Automobiles'dan oluşan Stellantis markalarının distribütörlüğünü içerecek şekilde Stellantis Otomotiv'in Türkiye'deki mevcut faaliyetlerinin Tofaş tarafından devralınmasına yönelik rekabet kurulunun nihai incelemesi artık bilanço'dan sonra da netleşmeli. Çok fazla uzadı ve bu hisse üzerinde de ciddi olarak baskı oluşturuyor.
Stellantis anlaşması tofaş için önemli. Zira tofaş halihazırda Fiat Egea ailesinin Sedan, Hatchback, Station Wagon ve Cross modellerinin yanı sıra Fiat Doblo ve Fiorino modellerinin üretimini yapıyor.
Rekabet kurumunun nihai incelemesi olumlu sonuçlandığında, Citroën, DS, Peugeot, Opel ve Vauxhall markaları için de üretim yapılmaya başlanacak.
Türkiye'deki tüm Stellantis markalarının ticari faaliyetleri Tofaş çatısı altında toplanarak, Tofaş ile birlikte tüm Stellantis markaları ve segmentleri için artan sinerji ve değer yaratımı sağlanması hedefleniyor
Karar çıksa da 400 lere yolculuk başlasa
2,8 milyar kar açıkladı, hayırlı olsun