Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Yeşil parkalı Bağdat caddesi bebeğidir kendisi oldies goldies.. syg,
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Konyadayim anamin yanindayim.tek geldim webster hanimi cocuklari biraktim ankarada.. etliekmek isteyene yaptirir getiririm.eryaman yht garina yarin 16.00 da geliyorum Doktorum düşünmen yeter. Selamlar.
Temmuz 20gibi Edremit-sabiha Gökçen bileti lazım Bildiğiniz kampanya var mı arkadaşlar
Alıntı: Originally Posted by aydinc Temmuz 20gibi Edremit-sabiha Gökçen bileti lazım Bildiğiniz kampanya var mı arkadaşlar Temmuz gibi kampanya yapmazlar. Bileti surekli kontrol et, genelde 6 gun once uygun fiyatlar bulabilirsin. Birde gece 2 gibi daha uygun oluyor
Alıntı: Originally Posted by aydinc Temmuz 20gibi Edremit-sabiha Gökçen bileti lazım Bildiğiniz kampanya var mı arkadaşlar 10 euro Amex kart varsa.
Alıntı: Originally Posted by frappe Hocam yengenin degerini bil. Hep hayalimdeki kadin davranisi [emoji4] Ustad malesef bitti..6 kiz kardesin sonuncusunu aldim.digerleri de aynı
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ustad malesef bitti..6 kiz kardesin sonuncusunu aldim.digerleri de aynı Iste yatirim buna denir hocam [emoji6]