Haber var İyimi kotumu ?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haber var İyimi kotumu ?
Bu haber İyimi kotumu ?
tam mrgyo bilançosu..yine zarar açıklamış..ama zaten bu zararı hisse fiyatında gördük..öz sermayesi iyi durumda..o nedenle hissenin düşeceğini düşünmüyorum...hissenin daha iyi bir bilanço açıklamasını beklerdim..bu bilançoya bakıp satmamak lazım.. en az % 80 yaparsa normal fiyatına gelir..ben bekleyeceğim..tahminim mart ve nisan aylarında hisse değerini bulacaktır..durumlar normal olsa %300 olur..Ya nasip..sabretmeye devam..ytd
Şirketimizin 30.01.2019 tarihinde açıkladığı 01.04.2018-31.12.2018 dönemi Finansal Tablolarında faaliyet gelirimiz 16.627.678 TL, operasyonel karlılığımız (FAVÖK) 10.213.393 TL olarak gerçekleşmiştir. FAVÖK oranımız % 61,42'dir. Geçen yıl bu dönem faaliyet gelirimiz 6.934.461 TL, operasyonel karlılığımız (FAVÖK) 1.275.980 TL olarak gerçekleşmiştir. Geçen yıl FAVÖK oranımız % 18,40'dır.
Geçen yıla göre faaliyet gelirimiz % 139,78 ve operasyonel karlılığımız (FAVÖK) % 700,44 oranında artış göstermiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. bu bilanço neticede bilançoyu açıklayan bir yazı....bu yazıya inanan bir tane insan var mı..yok..adamlar uyarıyor..bakın zarar olabilir ama aslında iyi sayılır..yersen..mecbur yiyoruz,nerde yaptınız bu zararı diye soramıyoruz..sattırmıyorlar..yavaş yavaş aşağı gidiyoruz..sonuç hüsran..herkes aldığına bin pişman..neden aldım bu senedi..eylülde hareket bekliyordum..sonuç hüsran..aslında satmam lazımdı..satamadım..aşık oldum bu senede..şimdi zarardayım satamıyorum..ama süreye bağlı hisse alırım..neticede bir karar aldım..nisanda bu kaattan kurtulacağım..o zamana kadar da satmamı çok beklerler..kimse buraya yazmıyor..sahiplerine küfretmiyor..ama ufak bir yükselişte burası doluyor..demekki millette hala var..ve yükselsin diye bekliyorlar..bu kadar küçük yatırımcıyla yükselmek zor..ama söz..ilk bin liraları gördüğünde epey satış yapacağım ve yaptırtacağım..speğin haberi olsun ..bekliyorum..yükselttiğin zaman hisseleri görürsün..şu fiyatta anca ...
Kimse yok mu burda alnus 9.75 milyon lot almış demekki kimsede kalmadı mi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bakınıyorum kimse kalmamış
Cefaks krd.pasta lutfen..