Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Niyeti kotu arkadasin. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Webster candır can :kmk:
Forumdaki arkadaşlardan istirhamım olacak. Webster üstad evli ve çoluk çocuk sahibi bir bay. Yürümeyin layn adama ayıp ya...
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Forumdaki arkadaşlardan istirhamım olacak. Webster üstad evli ve çoluk çocuk sahibi bir bay. Yürümeyin layn adama ayıp ya... :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk:
Htt 0.87 yapti Dzt 1 i gecmis olmasi lazim
Alıntı: Originally Posted by aydinc :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: :kmk: Ne aydin neeeee Irrite etme adami Emmiyi dinle
Alıntı: Originally Posted by Webster Kvbf alanlar 19 ile 20 arasi mk alacak gorunuyor Dzt ile htt tahminen yuzde 1.4 Vk11 20.4 getirmis Saat 5 te 10 yilliklarda yukselis oldu bu sebeple dzt tahminimizi revize ederek 1 diyoruz
Alıntı: Originally Posted by Webster Vk11 20.4 getirmis Saat 5 te 10 yilliklarda yukselis oldu bu sebeple dzt tahminimizi revize ederek 1 diyoruz Webster üstat dzt genelde htt den az getiriyor. Ben dzt 0.5gibi olur diye tahmin ediyorum.
Alıntı: Originally Posted by Reew Webster üstat dzt genelde htt den az getiriyor. Ben dzt 0.5gibi olur diye tahmin ediyorum. Yok ustad gecen ayina bakin Dzt hep liderdi Dagilimi geregi gecmesi lazim 0.5 te olsa sorun degil allah bereket versin😃