Bistin bu düşüşlerinden neredeyse çok etkilenmiyor toparlıyorsa,güzel sinyaller oluşmaya başlamış demektir bana göre.
Printable View
Bistin bu düşüşlerinden neredeyse çok etkilenmiyor toparlıyorsa,güzel sinyaller oluşmaya başlamış demektir bana göre.
İlginç dün alan tacir A1 kapital ve YKB bugün başta YKB olmak üzere en iyi satıcı çevir kazı yanmasin
A1ve yapı kredi zaten günlükçüdür genelde,adamlar hala trade ediyor,spek daha ipleri kendi eline almadı,muhtemelen kendi haline bırakıyor,ne çok yükseltiyor ne çok düşürüyor
Bizim spek abi şu ara dinleniyor belkide endeksle ilgili planları vardır bu ara korku piyasası hakim küresel alanda ihtimal dahilinde ise brüt sonu spek işe başlar ve hareket kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum
“Bir insanla iletişim kurmak istiyorsanız, kendi bildiğiniz dili değil, onun anladığı dili konuşmalısınız.” Nelson Mandela
Bence psikolojik eşik fiyat 500 ler,bunun üstünde brütü bitirebilirse çok daha olumlu olur
TOBO oluşuyor diyebilir miyiz?
Aslinda burut isi iyi oldu dunya piyasa si bu kadar kötü iken aciga satış olmamasi avantaj
İyi bir hisse ama bence gereğinden fazla yol almış!