6 bin dolarlık rapor ve de yahooda yayınlanmış...
bu rapor sayesinde uzun vade olan vadem ömürlük vadeye dönüşebilir..:)
Printable View
Google 10 milyar dolar microsoft 20 milyar dolar siber güvenliğe yatırım yapacak , Biden görüşmesi sonrası..
Google, Microsoft plan to spend billions on cybersecurity after meeting with Biden
https://www.cnbc.com/2021/08/25/goog...ith-biden.html
bir çok satın almalar da gelebilir tabi siber güvenlik sektöründe
Beyler boş laflar bunlar. Patron hırsız Ken isterse milyar dolar kazansinlar yedirmezler
2 haftada hisse yarıya geldi siber güvenlik sorunu kalmadi veya işler bitti diye mi yarıya indi? Hayır. Hırsızlar
Sayin lionnes,
Isterse 400 trilyon dolar harcansin. Kront'un satan urunu olmadikca bize 10 dolar gelmez.
Kront satis yapamiyor. 70 liralara kadar yukselmesinin nedeni baska bir beklentiydi. Artik o kalkti diye anliyorum. Bu saatten sonra ciromuz / karimiz neyse o.
Bu noktadab 15tl ye de gelse 105tl ye de ciksa sasirmam artik
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
Helal olsun, sonunda KAP aciklamasi yapildi. Iceriginde bilmedigimiz bir sey olmasa da, ve ilk 6 ay karlilik bir anlam ifade etmediginden yuksek artis oranina deginmeleri yanlis yonlendirebileceginden itici olsa da, yine de tenezzul etmeleri bence onemliydi. Hani tenezzul bile etmiyorlar diyorduk ya..
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/960537
"Sayın Yatırımcılarımız,
Son zamanlarda hissemizde yaşanan fiyat hareketleri ile ilgili olarak yatırımcılarımızdan gelen yoğun mailler üzerine genel bir açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.
06.08.2021 tarihinde yayınlanan ara dönem konsolide finansal tablolarımızda da görüleceği üzere Şirketimiz 2021 yılının ilk yarısında satışlarında bir önceki yıla göre önemli ölçüde büyüme sağlamış ve net karlılığını da % 102 artırmıştır. Şirketimiz güçlü finansal yapısı ile faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde devam ettirmektedir. Hisselerimizin fiyatı Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa İstanbul'un denetim ve gözetiminde genel ekonomik koşullar ve mevcut arz/talebe göre oluşmaktadır. Yatırımcılarımızın yatırım kararlarını etkileyebilecek tüm gelişmeler KAP üzerinden kamuoyu ile paylaşılmakta olup Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir bilgisi bulunmamaktadır. Uzun vadeli menkul kıymetlerin alınıp satıldığı sermaye piyasalarında yatırımcılarımızın orta ve uzun vadeli hedeflerle yatırımlarını gerçekleştirmeleri daha uygun bir strateji olacaktır.
Saygılarımızla."
Ozellikle, son cumle " yatırımcılarımızın orta ve uzun vadeli hedeflerle yatırımlarını gerçekleştirmeleri daha uygun bir strateji olacaktır", ifadesi, uzun vade hedeflerde degisiklik olmadigini ima ediyor. Kisa vade hareketlerde ise elbet her sey olabilir. Benim anladigim bu.
Yatirim tavsiyesi degildir
Evet açıklama " acaba bilmedigimiz kötü birseyler mi var ?" havasını bozuyor en azindan. Panik satislarin azalmasini da sağlar. Ama benim görüşüm ; brutte dibi görmüştür artk diyip alim yapmak için veya maliyet düşürmek icin hala erken. Cekirge misali bir sure daha takilabilir. Caktirmadan hisse tavsiyesi de yapmışlar orta uzun vade:) Bu fiyatlardan mi onu da soyleselerdi bari.