Topluluk paydaş kapitalizm belgesini yayınlayarak bu yılı seferberlik yılı ilan etmiş. Sahiden. Içim almadığı için okuyamadım. Bakin seferberlik.varsa sefer görev emri de vardır. Bakalım paydaş kapitalizminin içinden spagetti western çıkacak mı:)
Printable View
Topluluk paydaş kapitalizm belgesini yayınlayarak bu yılı seferberlik yılı ilan etmiş. Sahiden. Içim almadığı için okuyamadım. Bakin seferberlik.varsa sefer görev emri de vardır. Bakalım paydaş kapitalizminin içinden spagetti western çıkacak mı:)
For a fist full of ecilc shares.
Bir avuç eczacı hissesi için .
Bu hafta askı öncesi hissenin durumu 'çıkar çıkmaz çakan takım' olmaya çok müsait buradaki "çakma" kısmı hızla alevlenmek, tutuşturmak, sonuca gitmek anlamında.
Fakat bizim pehlivan/kovboy aynı zamanda bir zevk erteleme üstadıdır. Hem kovboy, hem bir pehlivan hem de tao üstadıdır.
Bakalım yine zevkini erteleyecek mi? yoksa ortamı bir güzel alevlendirecek, şenlendirecek mi??
Diklense de , bi türlü tam dik duramıyor , o yüzden bu Tao işlerine giriyor bugün netleştim.
Konuyu üreme sağlığından kurtaralım. Eğer yapabilirse bu imar sonucunu Tazmanya canavarı gibi yemeye hazırlanıyor olabilir. Bu işin sonu ya Bezginin öngördüğü gibi western gibi bitecek ya da spekülatörün paşa gönlü ne zaman uygun görürse muhtemelen piyasaya ters beta'li bir zamanda ne is görecekse görecek. Zamanını bilemiyoruz yani..iki durumdan biri olacak