Walla şirket falan kalmaz , öz sermayesi ile iş yapmayan şirketlerin ve onların kreditörlerinin sonu hiç iyi olmayacağa benziyor............
Printable View
Walla şirket falan kalmaz , öz sermayesi ile iş yapmayan şirketlerin ve onların kreditörlerinin sonu hiç iyi olmayacağa benziyor............
Dolar borcu olan şirketler
http://www.borsagundem.com/foto-gale...galeri/1331443
Bu durum böyle devam ederse bir çoğu Hariri Ailesi gibi Havlu atıp kaçacak
Bu batmaya müstahak olan şirketler işlerin böyle olacağını biz gariban küçükler biliyorduk da kendileri bilmiyormuydu ? Ben olsam o şirketin başta ceo su sonra finans müdürleri sırayla tüm üst yönetim hepsini işten atar üstüne üstlük tazminat davası açardım.
Bundan 2 yıl önce hatta daha öncesi de var beton sayfasında beton beyinlilere bu iş böyle yürümez betondan uzak durun hele de projeden falan betona sakın ola girmeyin eni sonu Dolar patlar en başta betoncular çöker sizde enkaz altında kalırsınız der dururduk.Benle dalga geçer beton sonuna dibine kadar betoon diye çığırır durulardı. Hatta bir tanesi vardı Beylikdüzündeki betonum şu kadar ediyor satışa çıkardım alıcı çıkınca fiyatını yükseltiyorum diyerek benle maytap geçerdi. Şimdi nickini hatırlamıyorum lakin yanılmıyorsam bazen bu sayfaya uğruyor. Neyse ben kendime bakarım Dolar dibine kadar Dolar dedik karlı çıktık betonculara da şimdi dibine kadar.... diyorum . Neylersiniz doğru her zaman doğrudur.
Otomobil ve hafif ticari satışları temmuz ayında 2017 temmuz ayına göre %36 düştü.
Haziranda ise %39 düşmüştü.
Yıl başından bu yana toplamda %16 düşüş var.
Ekonomik kriz toplu işten çıkarmalar demek.
Şimdi %16 daralmış(geçen yıl %3 küçülmüştü, yani gerçek küçülme %18,5 ları geçti) ve satışlarda düşüş devam ederse sene sonuna doğru 2 sene öncesine göre%25-30' ları bulacak daralmada otomotiv sektöründe işten çıkarmalar görür müyüz?
Toplu işten çıkarma haberlerini gördüğümüz an krizin göbeğindeyiz demektir.