Hocam bu kadar derinlere dalma bence gerek yok :))
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam bu kadar derinlere dalma bence gerek yok :))
Şu an yok, o da şöyle; geçenlerde 1 in altındaki düşüş formasyonunda yanılmış ve o formasyonu durdurmuş, o formasyondan sonra hemen yukarıya doğru başlayan trendde de oluşan formasyon kalıbı, Matriksin bünyesindeki 17 farklı kalıptan hiç birine benzemediğinden formasyon ilerleme tahminini ve fiyat tahminini şu aşamada yapamıyor...
Haftalık sistemde Bollinger tepe direnci 1,23 ten geçiyor, bugünkü kapanışla da haftalık bollinger orta direnci olan 1,10 un üzerine çıkıp, 1,12 kapatmış...1,23 e ne kadar bir süreçte ulaşır , şu anda bunu kestirebilmek zor...Zor bir hissedir ve çoğu zaman da teknik dışına çıkar...Başka bir patrona ait olsa zaten bu bilançoyla şu anda rahatlıkla 10 TL nin üzerindeydi....:) ..Bu bilanço geldikten sonra ve son 4 ayda hisse maksimum 1,24 ü gördü....dip olarak da 0,94 ü...
Valla ben Deniz beyin analiz ve yorumlari için buradayim kendisine sonsuz teşekkürler. Ha burada grafigini attığı yorumladigi hicbir hisseyi almadim o ayri bir durum ama ipek var sadece elimde. Hurol beyin cok ayrintili bence GEREKSİZ matriks analizlerini buraya atmasi sayfalari gereksiz yere doldurup sisiriyor aradigimiz Deniz beye ait ve diger arkadaslara ait mesajları bulmak icin cok zaman harcamak durumunda kaliyoruz. Hurol beye kisisel bir gqrezim yoktur ondan da anlayis bekliyorum. Kendisi bize yardimci oldugunu dusundugu icin boyle onlarca cesit matriks hesaplamasi ve alim satim sayfalari paylasiyor ama benim ilgimi hiç çekmiyor.
Bak ne güzel söylemişsin senin ilgini çekmiyor ilgini çeken başka forumlara git istersen burda her paylaşım grafik bizim için önemli bu forumu akaidan hocam onun için kurdu şimdi yazıların ilgimi çekmiyor dediğin arkadaş tamam bundan sonra hiçbir paylaşım yapmıyorum derse sizin yüzünüzden birçok arkadaş mağdur olacak lutfen kendi fikirlerinizi kendiniz e saklayın yararı olacak arkadaslara da karışmayın
Sahsi fikrinizi yazmissiniz ancak hurol hocanin paylastigi bilgilerin ne kadar onemli oldugunu muhtemelen bilmiyosunuz. Okumadan sayfayi kaydirmak zor degilki. Okumayin gecin. Yani hurol hoca tamam paylasmayayim deyip kesse kac kisi magdur olacak. Cok degerli hicbir zorunlulugu yokken bilgisini paylasan degerli bir buyugunuz. Hangi araci kurumdan bu bilgileri bulabilirsinizki. Deniz kardesi ovmussunuz bakin o bile hurol hocaya saygi cercevesinde yazarken sizin yorumunuz olmamis. Deniz hoca hurol hoca cok tesekkurler iyikivarsiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Pek fazla yazmayan biri olarak sn BURZUMVARG'ın yazdıklarını görünce üzüldüğümü belirtmek istedim. İnsanların zaman ayırıp katkıda bulundukları her türlü analiz, ilginizi çekmiyorsa hızlı geçebilir ya da bakmayabilirsiniz. Kimse sizin keyfinize göre hareket edecek değil. Bizler HUROL hocamın attığı her türlü paylaşımı takip ediyoruz. Öyle olduğunu düşünebilir ancak o yazdıklarınızı yazamazsınız. Yazınız koskoca bir ayıptır. Umarım siz de bunun farkına varırsınız.
HUROL Hocam, lütfen bu tür yazıları kaale almayınız. Tecrübe ve paylaşımlarınıza olduğu gibi devam ediniz. SİZİN ve DENİZ hocamın katkıları yadsınamaz niteliktedir.
Bu arada DENİZ Hocam, bu günlerde lokantada karnını doyuracağım birini arıyorum.(Anladınız siz onu :))