Önce Karaduman kayboldu sonra avukat serpil kayboldu ardından Sermin
Ne oldu bu Sermin hakim ortak işi fıs çıkınca arastirmami yapıyor .ortaklıktan kimse zorla atamaz diyordu.
Printable View
Önce Karaduman kayboldu sonra avukat serpil kayboldu ardından Sermin
Ne oldu bu Sermin hakim ortak işi fıs çıkınca arastirmami yapıyor .ortaklıktan kimse zorla atamaz diyordu.
Tebliğ II-23.1 madde 4(d) aralık 2013
Mülga Tebliğ II-27.1 madde 3(1) (ç) ve madde 5 (2) ocak 2014
Tebliğ II-27.2 madde 3(1) (ç) ve madde 5 (7) kasım 2014
Bunları dikkatli oku . Bakalım ne anlayacaksın . Tarihsel sıraladım ki anlayasın.
Bu forumdaki paylaşımlarım özellikle zırıltıya ve forumdaki herhangi bir kimseye kesinlikle yatırım için yorum ve tavsiye değildir. Her koyun ayağından asılır.
He he 2.23.1 ayrı bir tebliğ.
2.27.1 kaldırıldı (yüzde 95 ile ortaklıktan atma olan tebliğ ) yerine 2.27.2 geldi artık yüzde 98 ile ortaklıktan atılıyor.
2.23.1 tebliğin diğer tebliğle bağlantısı yok.bunlari ancak mal olan biri birlikte tarih koyarak gösterir.farkli kardeşim bunlar .apayrı konular SPK nin TTK bin binlerce maddesi var.alakali olmayan iki maddeyi koyup eski tarihli iptal demek malliktan başka bir şey olmaz
Karaduman hala anlayamamis.sanirim tekmeyi yedimi anlicak.
Adam hala neyin ne olduğunu bilmiyor.
SPK 2.23.1 i yürürlükten kalkmis zannediyor .yerine 2.27.2 gelmiş zannediyor.he he he.
Oysa marshallda şu an haberi var kapta.2.23.1 ile borsadan çıkmak istiyor.95 ile .
Karadumanı spk ya şikayet edecek ben kanunlari yanlış bilgilerle israrla kandırmaya çalışıyor insanları bile bile
Şu an ekran kayıtlarını aldım SPK ya gönderiyorum.
Dışarda 360 bin lot kalmiş .artık çok fazla bir hisse verileceğine ihtimal vermiyorum.kalan 40 günde 30/40 bin ancak alırlar .yani yüzde 99 yapamiyacaklar bence.
ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!!
Ben ortaklıktan çıkmayı düşünmüyorum