iki yada üç kademeye çalışıyorum cephanenin dörtte biri ile.
Bunun böyle gtmeyeceğini biliyorum.
Gittiği yere kadar:))
Printable View
Son haberler...:)
Satışlar tamamlandığı için Referans Bahçeşehir ofisini kapatmışlar. Haftasonu teslimatlar başlıyormuş. Mart sonuna kadar teslimi yapılacak her daire hasılat ve kâr rakamlarına yansıyacak. Referans Beylikdüzü'nün lansmanı Nisan ortasındaymış. İnşaat çok hızlı ilerliyor dediler. Bahçeşehir'de (mahkemeler nedeniyle teslimatta) yaşanan olumsuz algıyı ortadan kaldırmak için yönetimin buraya çok önem verdiğini söylediler.
Yılsonu kur kapanışı 13.40, dövizde tutulan (bedelliden gelen para hariç) 550 milyon Tl vardı. Teslimatların yanında çerez bir getiri ama olsun.
Acaba teslimat öncesi zaten tapuya başvurmak zorunda olduklarından faturalar çoktan kesilmiş olabilir mi.İşten anlayan bir forumdaş var mı arkadaşlar.
Teslimat demek anahtarları vermek demek. Yaklaşık 400 daire, Mart sonuna kadar tamamlarlar milletin zaten canı burnunda. Ki bu konuda ayrı bir departman kurmuşlar.
Şahsen benim için farketmez, satış hedefim 3,5 Tl. Bir kuruş aşağı vermem. Bir kısmıyla trade edecek fırsat olursa onu da kaçırmam. Son günlerde bu marjı hiç vermiyorlar ama dikkatli olmak lazım. Tek bir yukarı çubukta bütün malı kaptırmak durumunda kalınabilir. YTD
Gerçi olayın bilanço ile alakası yok.Geçen yıl 12 aylıkta 12 milyon zararken 547 milyon kara geçmiş bir şirket sözkonusu:))))))))))Üstelik her bilançoda daha iyi olacak.
Tamamen yanılsama bir dönemdeyiz ki, bunu bir kaç kez tekrar ettim. FK ve PD/DD hesaplaması yeni sermaye üzerinden yapıldığı için emsallerine çok benzer rakamlar var temelde. Haliyle finansal anlamda diğerlerinden aman aman cazip bir durumu yok şu an. Bu durum ilk çeyrek bilanço ile ortadan kalkacak. Kasadaki paralar, hasılat ve kâr rakamları yerli yerine oturduğunda bu fiyatlamaların ne kadar komik olduğu o zaman çıkacak ortaya.
Önemli olan ürettiğini satıyor olması. Koskoca projeden 3 daire kalmış ellerinde. OZKGY yıllar önce Büyükyalı'yı bitirdi daha yarısı satılmamış duruyor. Bunlar önemli şeyler. Bunu gören GYO yatırımcısı illaki buraya gelecek.