-
Bir Ege Yıldızımız var , Bir Ege Plastiğimiz bizi nerelere götürecek, belki uzaya kim bilir nimet bunlar nimet, Birde Basmane Çukurumuz var ex aşkımız sen gelirsen biz yine burdayız :)
Bu haber daha çok EPLAS'a yaradı. Muhtemelen ilk EPLAS sonra MZHLD. 2 işe aynı anda yoğunlaşmak iyi değildir.
Kemal Zorlu yıllarca süründürdü bizleri tabi ki sebepleri vardı. Benim kanaatim 3-5 yıl önce düğmeye başmış olsaydı. Bizim için şuan 35-40 liralar hissenin tavanıydı ama artık TABANI.
Açıkça görülüyor ki şartlar olgunlaştı ve Kemal Zorlu düğmeye bastı, start verildi. Belki de artık burada yorum yazmamıza bile gerek yok. Oturup izleyeceğiz..
-
Eğer ki bedelli sermaye artırımı yapılacak ise Mzhld nin eplas'taki payı artabilir gibi geliyor bana. Çünkü mzhld eplas'taki 1 milyon hissenin satışından sağladığı bir nakit var. Ayrıca, ege Yıldız'ın eplas'taki 2 milyon hissenin satışından sağlanan nakitten de mzhld'ye düşen pay var(özellikşe bu kısmı çoğu kişi kaçırıyor bence). Bunlara kafa yormanızda fayda var.
Ben mzhld nin oldukça avantajlı olduğunu düşünüyorum.
YTD
-
Hem bedelli hem bedelsiz bir arada da olabilir.
Artırılan sermaye miktarı ve bu miktara holding ve Ege Yıldız'ın ne ölçüde katılacağıda önemli, netice itibariyle holding'in eplas üzerindeki ortaklık payı yükseleceğinden, konsolide bilançoda kar'ı da yükselecektir.
-
-
Merhabalar
Mazhar holding de Vakıf yatırımın alımları çok dikkat çekici
Demek ki Şirket Vakıfa fabrika ödemesini yapacak gibi
İçerden haber aldılar herhalde ki Vakıf yatırım hisseleri çaktırmadan topluyor
Kendi kendime yaptığım bir yorum olup yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir :cool:
Saygılar
-
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 Sayılı Tebliği'nin 11. maddesi uyarınca yapılan açıklamadır.
Şirketimizin sahip olduğu ve Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. şirket sermayesindeki 2.070.000 adet borsada
işlem görmeyen statüdeki pay, 23,00 - 24,00 TL fiyat aralığında borsa dışında satılmıştır.
Bu işlemler sonrası Şirketimizin Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ndeki payları 15.01.2021 tarihi itibariyle 6.455.070,38
TL nominal tutar ile %32,28 olmuştur.
Bu satışlardan elde edeceğimiz fonu, 11.01.2021 tarihli Vakıfbank ihalesine katılan ve ihaleyi en yüksek teklifle kazanan
iştirakimiz Egeplast A.Ş.'nin faaliyetlerine devam ettiği taşınmazlarının Vakıflar Bankası T.A.O.'ndan geri alınması için kullanacağımızı kamuoyuna bildiririz.
Saygılarımızla.
2020/01 15.01.2021
-
Çok şükür ödememe riski ortadan kalktı
-
Fabrika alımı konusu daha da somutlaştı..
Ytd