3 puan faiz diye olanlar...
Tiyatro...
Bence asgari 128 olunca iflas ettik deyin... Muhalefet sinir krizinden ölsün..
33tl yapar.. Mucx... güzel sayı.. Söylerken bile dudaklar o biçim..
Printable View
3 puan faiz diye olanlar...
Tiyatro...
Bence asgari 128 olunca iflas ettik deyin... Muhalefet sinir krizinden ölsün..
33tl yapar.. Mucx... güzel sayı.. Söylerken bile dudaklar o biçim..
Bu işin sonu Osmanlı Bankası gibi düşünüyorum. Yap işlet devret gibi.
Hazır Avrupa ya ihracat yapacakmış.
En temizi. Tavan kilit. Parasal birlik Euro kullanıma verilir. Çalışın la. Davul zurna.
Osmanlı Bankası..
Çöp dolar stoklayanlar ülkeyi el birliği ile getirdiğimiz yer. Bari çöp dolarlarınizla Amerika'ya göçmenlik başvurusu yapin. Uber yaparsınız araba alıp sermayenizde var.
El birliği ile kendi ülkenizde kendinizi kaybettiniz.
Memedabi :he: Günaydın...
Çöpün 13 de 1i...
vanilya vatandaşla olmaz..
ejder meyveli ile olur.....:yes:
isrâ 16 var abi... Ekip işi bu.
Ankara kedileri ciğercinin ırzına geçmeyi bıraksınlar...
Aç kalınca, ciğer almış buzluğa atmışlara sarmasınlar....
Büyük oynayan büyük batırır,
Devletle oynayan devleti batırır
Ben de aynı şeyi düşünürken yukarıda ki yazınızi gördüm , ben şöyle düşünüyorum ,
Önce mesele 128 in hesapsız kitapsız harcanmasiyla ciddi bir sıkıntıya gelinir burada tahmin edilen olmamış daha fazla döviz gelmediği gibi pandemi dolayısı ile turizm de iflasa yaklaşmıştır , göreve gelen Naci Bey durumun vehametini görur ve olması gereken ne ise yapar,
Ancak jöle ve ekurisi kutuda durduğu gibi durmaz yapış yapış twitlerle yok dünyada faiz eksiymis şuymuş buymuş , yok kime çektin o hareketi vb yönetime el koyarlar Naci Beyi gönderirler .
Abuk sabuk konuşmaya devam edip zaten uçurumun kenarında dikilen ve yanlış düşünen ne kadar karar alıcı varsa ikna ederler .
Eskiden soba vardı küçük cicuklar sobaya elleri degdiginde yandığını anlayamayacaklari için anneler çok dikkatli olurdu , şimdi şöyle denildi , git dokun bı şey olmaz olsada az bı şeyle geçer , evet ama bu şey olmaz dendikce faiz indir indirebildigin kadar şu bu, o güne kadar ve başka işlerde akla gelmeyen Nas ve diğer faktörler devreye gider
Yeni bir şey deneme , çin modeli devreye girer dolar , katara çıkarma yapılır , bae ile görüşülür , İsrail'le ve mısırla da iyi olacaz
denilir ama sorun büyür çünkü sorun yapisaldir.
Sorun yeni sistem, sorun hukuk sistemi sorun ehliyetsiz kişilere Ferrari kullanma özgürlüğü , sorun sağduyu ve ortak aklın terk edilmesi , sorun muhalefetin miy miy edip durması sorun aynen Almanların 6. Ordusunun stangrad da yok ediliriken kimsenin malum.sahsa doğruyu söyleyemedigi gibi söylememesi.
Devlet aklı ve sistemi yok sobaya önce parmakla sonra avuç içi ile dokunduk olmadı yüzümüzü dayiyoruz ancak kimse gerçekten bır şey konuşmuyor .
Ege Cansen kısaca şöyle dedi " bu başarılı olabilir teorik olarak ancak faiz silahını belinde tutamazsın , Türkiye Avrupa için önemli bir ülkedir isteseler küçük parmaklarıyla hafif bir iteleme ile bu virajı almayı çok kolaylaştırabilirler "
Yani dikkat li bir politika hem iç hem dış gerekiyor .
Fakat işler gercekten raydan çıktı bu arada pandemi başında bizim iş hayatımızı bu denli kapatmamiz yanlıştı zaten sistem kör topal çalışıyor herkese para basıp veririsen bunu ne kadar devam ettirebilirsin Amerika bile faiz artıracak Avrupa'da öyle bizim ne farkımız var diyorsan yandi gülüm keten helva .
Bu olanlar fantazi bir konuşma boş laf gerçekle uzaktan yakından ilgisi yok Afrika ve Güney Amerika'da iki örneği anlatıyor aslında .Nokta .
Ortada bir model YOK sadece sefillik var… Baktılar kuru baskılamanın maliyeti çok yüksek olacak, “ yeni ekonomi modeli” diye bir şey uydurdular… Tayyip Erdoğan bilmiyor mu bu ülkede doların artışının iktidar değiştirdiğini… Biliyor ama elden bir şey gelmiyor..