evet, günün özeti bence...
Printable View
Ooo tavacı Kemal, pardon tavancı Kemal, beklediğinden zayıf bir piyasa oluyor sanki:)
Bu arada eksiye geçip biraz korkutması lazım, teknik vs bir satış gelmeliydi, bu kadar güçlü olması 5500-6000 hedef aralığımın üst bandı olan 6000 e yaklaşma ihtimalimizi arttırdı bence.
Tokatın gülü dün sallıyordun ya bana isteseydim dünde mal alırdım , bugunde 5300 den mal boşaltırdım biz tredarız ama 2 yöndede olmadım kendimce sebepten ağlayanın malı kimseye yaramamıştır ,Bkma bugun yarıyor gözüksede bir gün bir yerde çıkar.Ama herkesin tavrınada saygım var.Ama dün bana iftirada bulunduğun için sana hakkım helal değil..
Şu KCHOL f/k sını yalnız buraya yazmayın.
Whats upp dan patrona da yazın.
bu da kaadının ederini bilmiyor.
KOZAL,PGSS,GUBRF... en sağlam düşenler
Bu konuda yalan yanlış çok yorum dolaşıyor özellikle Twitter da. Bugün hisseyi alıp ödemesini t+2 de yapmayacak mı, yok regülasyon olarak yapamıyorsa, para piyasasından borçlanıp da yine alır. Bence bu kadar senaryo yazmaya gerek yok, net olan 10 milyar mal alınacak, bugünkü gevşeme sonrası süre de uzamaz. Haftaya Cuma’ya kadar süre var, çarşamba günü yavaş yavaş poz azaltırım ben spotta. Vadelide zaten bugün de iyi fırsat verdi, çok dalga olur önümüzdeki 4-5 günde.