Printable View
Bugün mangaldayım öğlenden başladık.. Afiyet olsun
Damnatmaya basladik, herkese afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Damnatmaya basladik, herkese afiyet olsun. Sn Reha Gaya aylardır bu forumu okurum Ne zaman baksam damnatıyon İyide kardeşim hiçmi dokunmaz bu arpa suyu Enteresan.neyse afiyet olsun😀
Alıntı: Originally Posted by Yavuzadana0101 Sn Reha Gaya aylardır bu forumu okurum Ne zaman baksam damnatıyon İyide kardeşim hiçmi dokunmaz bu arpa suyu Enteresan.neyse afiyet olsun Rahmetli Aydin Boysan 97 yasinda vefat etti, dokunsa ona dokunurdu.:yes: Daha ben yolun basinda sayilirim, topu topu 35 yildir damnatirim.:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by çıtak akşama gelin rakılar benden... vallahi ben kime ısmarlayacam reha abi... Alıntı: Originally Posted by reha kaya Damnatmaya basladik, herkese afiyet olsun.
Alıntı: Originally Posted by çıtak ben kime ısmarlayacam reha abi... Hepimiz ayri yerlerdeyiz, sanalda ismarlariz ancak.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hepimiz ayri yerlerdeyiz, sanalda ismarlariz ancak. şu BARIŞ ESEN e takıldım faiz kararına daha var 3 gün... BOŞ KONUŞTURUYOR DOW biz kapandıktan sonra % 1 düşmüş borsayı sormuyor da :seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Daha ben yolun basinda sayilirim, topu topu 35 yildir damnatirim.:oleyo: :bravo: :bravo: