Bu hatun çarşamba askıya çıkacak dedi, çıktı...diğer bilgilerin doğru olup olmadığını hep beraber göreceğiz. Hissem dün vardı bugün yok yarın olabilir veya olmaz gelişmelere bağlı.
Printable View
Arsanın büyük bir bölümünün belediye kullanım akanı ve tabiatı koruma alanı olarak planlandığı diğer kısmın ise günü birlik piknik alanı olacağı , imarın konuta otele ve sosyal tesislere izin vermediğini
Böyle bir durum varsa eğer bu hissede 1 dakika durmanın manası kalmaz. Belediye resmen doğanın arsasına çökmüş demektir. Ben ihtimal dahi vermiyorum bu duruma. Sultanbeyli tarafında kalan kısıma konut, turizm, ticari imar bekliyorum.
Geriye doğru baktımda temel analiz1 en kötü şartlarda bile ne olabilirin beyin fırtınası yapmış zaten geçen hafta.
Ben rahatım bu konuda, 2 milyon metrekare arsanın 850 bin metrekaresini alacak olan belediye aydın doğana da bir şeyler yaptıracaktır illa ki. Otel, avm ve rezidans imarı olmalıydı bir bölümü. Sinema Restouant Cafe vesaire kesin olur zaten günübirlik kapsamında.
CPA dostum hissede son 1 haftadır toplanma ve yeşil kapatma var endex aksine. Bu sence neyin meali söyle bana.:oleyo:
Selamlar ben senette cok yeniyim imar verilecek arsanin hangisi oldugundan bahseder misiniz
2.04 üstü çıkışın devam edeceğini gösteriyor benim için sabah 2 den alış emri vericektim unutmuşum :) bu hissede çok olumlu haber gelmezse bile 2.7 leri görür inşallah çok fazlasını istemiyorum zararı çıkarıp kaçmak derdim :)
Bu aralar Aydın doğan AKP karşıtı ufakda olsa algı yapmaya çalıştı ama sonrasında gözlemlediğim kadarıyla tarafsız haber yapmaya çalışıyor umarım akıllı durur Aydın doğan