Yatırım teşvik başvurusu da fos çıktı, endeks %1 yukarıda, hisse nerdeyse ekside, çok güven kaybetti, kimse yüzüne bile bakmıyor.
Printable View
Yatırım teşvik başvurusu da fos çıktı, endeks %1 yukarıda, hisse nerdeyse ekside, çok güven kaybetti, kimse yüzüne bile bakmıyor.
Son 3 yıldır 80-85 milyon parça üretip bir o kadar yada biraz fazlasını satıp ortalama 35 Milyon kar getiren şirket şimdi kapasite arttırmak istiyor. Demek ki yeni siparişler alınmış, alınacak yada anlaşmalar yapılmış, yapılacak olabilir. Ya da kur artışı ile birlikte Çin'den gelen ürünlere damping yasağı iç talebi karşılama konusunda şirketin daha çok ürün satmasına olanak vermiş olabilir. Yeni kurulacak tesisin daha az maliyet ile üretim yapılmasına olanak vermesi ihtimali olabilir ya da hiç bilemediğimiz sebepler olabilir. Sonuçta şirketin büyüme hamlesi böylesine durağan bir dönemde heyecan verici. Hisse değerlendirmesi konusunda ortam uygun olmadığından ve hisseyi arkasına bakmadan götürecek birisi bulunmadığından dolayı diplerde dolaşıyoruz. Tamamen kendi düşüncelerimdir. Ytd.
Üstad, siz diyorsanız kesin olur! Ancak bir iki tavan beni tatmin etmez. Tahtacı tahtanın canını çıkardı ve çok inat illa ki çok ucuz alacam diyor! Bu kararlılığına da saygı duyuyorum ama Nafi Ağa yaklaşık 1,5 sene önce 4,5 Liradan yaklaşık 1 milyon hisse aldı. Sanıyorum ederini bizden iyi biliyordur! Yok biz satmayacağız demiyoruz da insan biraz elini cebine atar.Günlük 50-60 bin işlemle oyalanıyor. Ne kadarı Cep to cep onu ben bilemem ama gördüğüm şu KUTPO’da tahtacıda küçük yatırımcı da
İnat! Kutponun küçük yatırımcıları ne teknik analiz biliyo ne stoploss biliyo ben bile anladım tahtacı anlamadı! Bu arada kendi kendine sinir oluyo! Ben ona çok üzülüyom! Allah YARDIMCISI olsun. Yatırım tavsiyesi yapmak haddim değildir, kendime bile hayrım yok. Benimki geyik analizi
Kutpo herkesin bildiği üzere geçen sene Bone-China yatırımı yaptı ve törenle de üretime başladı. İşçi sayısını da arttırdı ancak faaliyet raporuna bakınca üretim adedinin hiç artmadığı görülüyor. Bunun iki sebebi olabilir. Firma karını düşük çıkarmak için stok rakamını düşük göstermiştir. Ya da bu yeni yatırım aslında çalışmıyordur ve Kütahya Porselen bizi yatırım yaptım diye kandırmıştır. Ve yeniden üretim artışı yapmayacak bir yatırım daha yapalım demiş olabilirler. İkincisi olabilir mi ben ihtimal vermiyorum ya siz? Ytd artık benim bir şey bilmediğimi herkes biliyor
Yatırım fonları almaya doymuyor. 10.522.890 lotun % 22,88'i yani 2.406.939 lotunu toplamışlar. Görüyorsunuz , ne desek boş, anlatmaya gerek yok..
Sermayesini piyasa değerine yükseltmemesi için bir sebep yok...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brand Finance a göre KUTPO Türkiyenin en değerli 87. Markası olmuş. Bu yıl ilk kez sıralamaya girmiş.
şaka gibi bir işlem hacmi