Gecenin bu vakti konu ile ilgili bende yazma ihtiyacı duydum. Aman Hurol hocam sakın paylaşımlarınızdan vazgeçmeyin inanın çok üzülürüm. Lütfen lütfen lütfen. Saygılar. Allah'a emanet olun.
Printable View
Gecenin bu vakti konu ile ilgili bende yazma ihtiyacı duydum. Aman Hurol hocam sakın paylaşımlarınızdan vazgeçmeyin inanın çok üzülürüm. Lütfen lütfen lütfen. Saygılar. Allah'a emanet olun.
Dostum denizkirazın ismini bul. Alanına gir postları bölümü tıkla oradan sadece onunkileri görürsün. Senin ilgini çekmiyor diye hürol hocadan faydalanmayı kesmeyiz. Herkesi memnun etmek için uğraşamayız. Bu mümkün görünmüyor çünkü. Topiğin kurucusu benim. Zaten bu tarz yorumlar olmasın diye kurduk bu topiği. Takip etmedin sanırım. İlgini çekmiyorsa başka bir topiği takip etmeni tavsiye ederim. İstediğin kişinin analizini onun özel sayfasından kontrol et. He bu arada Büyük harflerle yazıp komik duruma düştüğün kişiden denizle ben bazen yetmiyor özelden yararlanıyoruz. Kıymetini bilene. Haydi hayırlı bol kazançlar. Tanım: Yorum yapılıp meşgul edilmeye gerek olmayan durumdur.
Sent from my iPhone
Gerek yok bu tip laflara. ..kaş yaparken göz çıkarmak olmuş. . .bizim gibi sessizce izle...
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece yazmıştım millet bu şahsa laf yetiştiriyor şimdi bi laf attı cekildi kenara biz onunla uğraşalım bırakın şunu biz işimize bakalım arkadaşlar gitsin ilgisini çeken foruma orasını karıştırsın