Noter masrafı nedir ki
Printable View
Noter masrafı nedir ki
marshal ortaklık yapısı KAP tan Ek 23893
Güngör Uras ın yorumu
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...-yapacak/3863/
Borsa kotundan çıkması,
gibi hususlar bu Kanunun uygulanmasında önemli nitelikte işlem sayılır. Kurul, önemli
nitelikteki işlemleri, önemlilik ölçüsü de dâhil olmak üzere bu nitelikteki işlemlerde
bulunulabilmesi veya kararların alınabilmesi için uyulması zorunlu usul ve esasları belirlemeye
yetkilidir .SPK.
sonrada II.27.2 deki hakim ortak nedir okuyun
Herkes kendi yorumunu kendine kullansın. Yazdıklarım ve paylaştıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Karaduman senle polimik yaratmicam.Bana hiçbir kazancı yok o koydugun yazılarda açıklama yapan kişiler sirket hiçbir ortağını zorla atamaz diyor ama pisi pisi atoyorlar.en son geçen hafta ben denizzbanktan atıldım.rizam dışında atıldım hemde.
Marsal a gelince Marshall in sahipleri delikanliymis dürüst çıktılar dürüst davrandılar hisse 31/32 TL de iken 40 TL den gönüllü alım basvurrusu yaptılar yuzd 30 yüksek fiyattan.hatta açıklamalarında bile var.bizim aç gözlü ahlaksizlar ne yaptı en dip fiyattan somurduler .satma hakkında bile degerlemede ahlaksızlık yaptılar.bende bizzat telefonla ve maille rızam disinda degerlemeyi sahtekarlikla 10 TL cikararak beni zorla hissemi vermeye zorladiniz.insAllah hayrini görmeyin dedim 2 hafta önce verdim.
Bak işte dürüst şirket böyle olur
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...27e3b9b4d0.jpg
[QUOTE=işçi74;3983885]ihraç için ortaklıktan çıkarma fiyatı açıkladıklarında 3 ğün içinde,çıkan rakama noter ihtarlı itiraz yapabiliyormuyz!!!!
yoksa çıkarma fiyatı için,genelkurul yapılacakmı!!!yapılırsa katılıp şerh mi koydurmamız gerekli!!![/QUOTE
lalmı oldunuz yaww
Buradaki tartışmaların ve sataşmaların faydasını görmediğim için sessiz sedasız kendi çıkarıma en uygun yola koyuldum diyebilirim Sayın Zırıltı. Hisselerimi ihtirazi kayıtlı satıp zararımın giderilmesi için hukuki süreci başlattım. Siz de umarım kendi zararınız için en uygun yolu seçer ve zararınızı giderirsiniz.