herkes shorttan carpilmis bende sisecamda longtan carpildim kadere bak
Printable View
herkes shorttan carpilmis bende sisecamda longtan carpildim kadere bak
İngilterede ne oluyor abi yaa..?
-%34-%18-%11 kolay gelsin.
arkadaşlar.... kısa için çok erken davrandınız..... endekste zirve geçildikten sonra en az 100 de 20 yapmadan satış gelmez.... arada gelen 3000-4000 puanlık satışları satıştan saymıyorum...
benim hesabıma göre ilk sağlam satış gelecek yer 1500 ler.... endeks yerine işlem hacmi yüksek hisse vadelilerindeyim.... allaha şükür her gün kar ederek ilerliyorum.... göstergeler tepe yapmadan kısa açmak intihardır... okuduğum yazılara göre; bugün bayağı bi katliam yapmışlar...
Eyvah eyvah 🤦 naneyi yedik yani sen yarın şort açarsan yukarı aldıkça alırlar 8 tane şort ile 134 binden beri bekliyorum benim kadar çarpılan yoktur son 3 açma hakkım vardı bugün yine eksi yazarak 2 si gitti 1 tane açma hakkım var bekletiyorum şuan
yanlız sayın koç'un bu tükeniş rallisini başarıyla tespit ettiğinin hakkını teslim etmeliyiz.. son bi tükeniş rallisi, sonra şelale' hipotezini koydu ortaya ve haklı çıktı.. tükeniş rallisinde lot size ayarlayamayanlar tükenmekte.. hepsi tükenince, sonra bi ara şelale de gelir zati