https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8026168a68.jpg
Şu an 0,35 de 506,598 lot alışda bekliyor acaba sizin 0,38 e yazdıklarınızı buradan mı alırız demek istiyorlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8026168a68.jpg
Şu an 0,35 de 506,598 lot alışda bekliyor acaba sizin 0,38 e yazdıklarınızı buradan mı alırız demek istiyorlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavana kadar bütün kademelerde 500 bin lot yokki tek kademede 1 milyondan az olmaması lazım tahtacı için. Dikkat ettinizmi bilmem ama zaten tek 35 kademesinde alışta 500 binden fazla var. Hatırı sayılır olmasi için milyon lotlar satışta olmalıki tahtacı tenezzül etsin. Yoksa bu miktarlar adamı enterese bile etmiyor gibi. Yani adam 3 e 5 e bakmıyor.
AAA çok şaşırdım dersem yalan olur
yine mi İCRA geldi
hani siz borçları ödüyordunuz
olmayan ama varmış gibi gözüken borçları
öder miş gibi yapmak
bir yandan da küçük borçları ödeyerek
SPK ve BIST e arkadan dolaşmak isterken ne oldu
İCRA GELDİİİİİ
süre daralıyor SS ve ZT avanesi
ne süre si mi
KODDIŞI
haaa ama doğru zaten sizi bağlamaz işlem görse ne olur görmese ne olur
siz zaten bu gidiş ile kotasyon paralarını yatırmayıp şirketi KODDIŞI na
kendiniz yollarsınız
nasılsa ky davaları geri çekti
bir daha aynı şekilde toplanıp aynı süreçteki zamanı geçirene kadar siz
şirketin içinin tamamen BOŞALTIM işini tamamlarsınız
KODDIŞI olunca SPK ve BIST denetiminden de uzak daha kolay olur
değil mi
sizi gidi SS avanesi sizi
:kahkah:
ha bu da icra haberi
18:57:59 matriks haber
https://www.kap.org.tr/Bildirim/644179
Kreditör bankalarımızdan
Fibabanka A.Ş.'nin kredi alacağını devrettiği Güven Varlık Yönetim A.Ş.
35.166.629,31 TL'lık asıl alacak olmak üzere faiz ve diğer masraflar dahil 79.646.212,47
TL'lık İpoteğin Paraya Çevrilmesi Yoluyla Takip başlatmış olup bu takibe
Şirketimiz tarafından İcra Müdürlüğü nezdinde itiraz edilmiştir.
Sayın, Pay sahiplerimizin
bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
170 bin lotum var satmak istiyorum tahtacı almıyor bu fiyatlardan başka alan da yok. Ne yapacağım ben şimdi. Alan yok ki. Yanlış anlamayın nasıl kurtulacağım bu hisseden bana bi akıl verir misiniz? Siz olmasanız ben bu aklımla hep batarım. Siz iyi yönlendiriyorsunuz. Benim zarar görmemem için siz baya faydalı şeyler söylüyorsunuz. Sizin sayenizde zarardan kurtulabilirim. Bu hisseden çıktığımda buradan kazanamadığımı başka bir yatırıma yapmak istiyorum . O konuda da siz bana akıl verseniz. Hatta ben bütün malımı mülkümü size teslim edeyim . Hatta ben hayatımda alacağım tüm kararlar için sizin o müthiş zekanıza göre hareket edeyim. Ayol siz manyak mısınız? Gören görüyor. Size ne oluyor. Terbiyesiz şey.
Hocam cok enteresansiniz bunlar zaten bilancoda sayfa sayfa yaziyor...hem de kac zamandir... Amerikayi bastan kesfetmeye gerek var mi hocam... Bilancolara bakmissinizdir digerlerini de gormussunuzdur...
Ikincisi hadi biz fesihi cekmeseydik... Finans kuruluslari hic kredi vermeyecekti...ya da finans bulma imkanlari hic olmayacakti...
Yani sayin VOLBOR bu ne perhiz bu ne lahana tursusu... Biz alisigiz icralara bakalim neler olacak??
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani sayin VOLBOR bundan da birsey cikmayacagini siz bizden daha iyi biliyorsunuz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki biz bilmiyormuyuz bu durumları biliyoruzda volbor bayağa bizleri zeka yoksunu görüyor ama işin ilginci bütün bu çabaları işe yaramıyor sayın frecell. Herşey bilançoda şurda burda yazıyor. Birde diğer taraflarda köylerde adam belki 5 yıldır bu hissede ama ya bunların farkında değil yada amać başka. Sonrada ne oldu ya herrocu ya merroculara demiş. Ya herro ya merrocular zaten hissede sonuna kadar devam ediyorlar. Bizde arkalarında onlara sonuna kadar destek veriyoruz. Zaten biz kàrdayken bile devam ediyoruz adamlar zarardaykenmi ve işler düzelecekkenmi devam etmeyeceklet 😂😂😂😂😂😂😂😂😂